enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5882
EURO
34,7930
ALTIN
2.505,87
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Özkan, Denizli-Aydın Karayolu İhale Sürecini Değerlendirdi

Özkan, Denizli-Aydın Karayolu İhale Sürecini Değerlendirdi
23.02.2018
A+
A-

Ak Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan,  Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci öncülüğünde, Denizli Milletvekilimiz Şahin Tin ve AK Parti Aydın Milletvekillerimiz ile birlikte Ulaştırma Bakanımız Ahmet Arslan’ı ziyaret ederek ihale aşamasına gelen Denizli Aydın otoyol projesini ele aldıkları görüşmelerinin ardından medya mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“OTOYOLUMUZ HALKIMIZA BÜYÜK FAYDALAR SAĞLAYACAK”

Görüşmüş oldukları projenin Denizli ulaşımına, gerek güvenlik gerekse lojistik anlamda ciddi katkılar sağlayacağını vurgulayan AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, “Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi öncülüğünde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nda Ulaştırma Bakanımız Sayın Ahmet Arslan, Denizli ve Aydın Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte ilana çıkılacak 140 Km’lik Aydın-Denizli Otoyolu’nun son durumunu ve ihale aşamasını görüştük. 140 kilometrelik otoyol projesinin Denizli ulaşımına trafik güvenliği ve lojistik anlamında da çok büyük katkıları olacak. Aydın-Denizli Otoyolu, mevcut Aydın Çevre Yolu, Otoyol Ayrım Kavşağından başlayarak, Kuyucak İlçesi’nin güneyinden, D320 Devlet Yolunun kuzeyinden devam ederek Denizli’ye ulaşacaktır.  Projenin toplam uzunluğu 139,68 km olup  ana gövde (2×3 şeritli) ve 13,79 km bağlantı yolları (2×2 şeritli) olmak üzere toplam 153,47 km uzunluğunda planlanmıştır. Resmi Gazete’de ilanı yayınlanmış olan ve yap-işlet-devret modeliyle yapılacak otoyolun ihalesi, kapalı teklif alma usulü ile 21 Haziran’da gerçekleştirilecektir. Tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun inşallah” diye belirtti.

“ÜÇ YIL İÇİNDE TAMAMLANARAK HALKIMIZIN HİZMETİNE AÇILACAK”

Oto yol projesinin inşaat sürecinin üç yıl içerisinde tamamlanıp hizmete açılacağını belirten Özkan:  Proje, Yap-İşlet-Devret modeli ile yapılacak. Bu vesile ile vatandaşlarımızın rahat, huzur ve güven içinde yolculuk yapması için attığımız bu adımla, halkımıza vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin aydınlık geleceği için yaptığımız tüm yeniliklerin baş mimarı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, Ulaştırma Bakanımız Ahmet Arslan ve Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ile birlikte emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Denizlili ve Aydınlı hemşerilerimiz ile tüm güzellikleri fazlasıyla hak eden ülkemize hayırlı olsun” diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.