enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5262
EURO
34,7427
ALTIN
2.488,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Özkan, Denizli Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Erikoğlu’nu Ziyaret Etti

Özkan, Denizli Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Erikoğlu’nu Ziyaret Etti
19.02.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan, Denizli Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Onur Erikoğlu ve yönetimini ziyaret etti.

AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Denizli’nin ulaşımından konaklamasına kadar tüm koşulların, sağlık turizmi yapmaya yeterince elverişli olduğunu, yeni yatırımlar yaparak Denizli’yi sağlık turizminde önde gelen şehirlerden biri yapacaklarını belirtti.

”İKTİDARIMIZ, TÜRKİYE’MİZİN İNCİSİ, DENİZLİ İLİMİZİN HER BİR BÖLGESİNİ, DEV PROJE VE YATIRIMLARLA BULUŞTURDU”

AK Parti iktidarı döneminde Denizli’nin modern bir şehir haline dönüştüğünü, hükümetimizin ve belediyelerimizin başarılı politikalarıyla, faydalı ve amacına hizmet eden projeler yapması sonucunda kalıcı ve kapsamlı eserler meydana getirdiğini belirtirken; “İktidarımız, Türkiye’mizin incisi, Denizli ilimizin her bir bölgesini, dev proje ve yatırımlarla buluşturdu. Bir taraftan da turizm yatırımları sürekli büyüyor. Tarihi ve kültürel miras yönünden de dünyanın en zengin yörelerinden biriyiz. Özel sektör başta olmak üzere sağlık alanında yapılan yatırımlar da son yıllarda daha da hızlandı. Bu konuda da hızlı bir gelişim gerçekleştirebilirsek, sağlık turizminde çok daha büyük atılımlar yapabiliriz” diye konuştu.

2 bin yıldır dünyanın dört bir yanından hastalara şifa dağıtan ve UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan bölgemiz, antik kaplıcaları ile günümüzde de çekici bir tedavi merkezi olma özelliğini sürdüren Pamukkale’nin, ünlü beyaz travertenleri, dağlardan ovaya dökülen kaplıca suları, hemen yanı başında çıkan kırmızı suyu ve bu doğal suyun oluşturduğu doğal çamur alanları da bu bölgemizi dünyada eşi ve benzeri olmayan bir tedavi merkezine dönüştürmektedir. Dinlenmek ve zindelik kazanmak için bölgemize akın eden misafirlerimiz, beyaz ve kırmızı termal sudan, çamur ve içme kürlerinden hekimlerin önerileri doğrultusunda hazırlanan kür programları ve egzersizlerle birlikte tedavi olmanın ayrıcalığını yaşıyor. Tedavi edici iklimi, yüksek oksijen oranı, farklı nitelikteki termal suları ve doğal çamuru, başta dermatolojik, ortopedik, nörolojik, gibi çok sayıda hastalıkların tedavisinde önemli rol oynuyor. Bu alanda yeterince altyapımız ve kalifiye eleman gücümüz de bulunmaktadır.  Bunların yanında istekli müteşebbis girişimcilerimiz var. Termal su Allah’ın bir mucizesidir. Bu mucizeyi halkımızın hizmetine sunmak ta bizim asli ve birincil görevlerimiz arasındadır.” Diye konuştu.

Sağlıkta özel sektörün yatırımlarının çok önemli olduğunu kaydeden Milletvekili Özkan: “Denizli’de özel sağlık yatırımları, hızlı bir gelişim göstermekte olan sağlık turizmimizi, dünya da çok daha iyi yerlere getirecektir. Diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.