enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5556
EURO
34,8951
ALTIN
2.430,18
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C

Özkan, Gündemi Değerlendirdi

Özkan, Gündemi Değerlendirdi
25.01.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK üyesi Av. Cahit Özkan gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Afrin’i teröristlerden temizleyerek bölgesel huzuru sağlamak için başlattığımız operasyon başarıyla sürdüğünü belirten Özkan:” TSK’ya ait birliklerle, Suriyeli kardeşlerimizden oluşan ÖSO kuvvetleri Afrin’i adım adım kontrol altına alıyor. Orası tamamen temizleninceye kadar da operasyon devam edecek. Biz Zeytin Dalı operasyonu ile bölgemiz üzerinde kirli amaçları olan güçlerin, karanlık oyunlarını bozmuş oluyoruz. Afrin’de başlayan operasyon, Münbiç’ e kayacak, sınırlarımız boyunca temizlik devam edecek. “ dedi.

“BİZİM KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOKTUR”

Teröristlerin kökünü kuruttuktan sonra, o bölgeyi yaşanabilir hale getireceklerini belirten Özkan: “ Ülkemize sığınan 3.5 milyon Suriyeli kardeşimiz vatanlarına dönsün, huzur içinde orada yaşasınlar diye bunu yapıyoruz. DEAŞ bahanesi ile Afrin’i teröristlere teslim etmek isteyen Haçlı zihniyeti, her iki örgütün de ipini elinde tutmakta, işlerine geldiğinde birini, işlerine geldiğinde ötekini kullanmaktadır. Bu arada da Afrin’i oranın yerlisi olan Kürt kardeşlerimize karşıymış gibi göstermeye, kimisi bizi Suriye’yi işgal etmekle suçlamaya çalışıyor. Yaşanabilir hale getirdiğimiz Rai, Cerablus, El Bab arasındaki alana 100 bine yakın kardeşimiz geri dönüp normal hayatını sürdürmeye başladı. Afrin ve Münbiç’te de aynı şey olacak. Biz aslında Afrin’de, bölgenin huzuruna ve barışa savaş açmış, Haçlı zihniyeti ile mücadele etmekteyiz.”diye belirtti.

Zeytin Dalı Harekâtı, gayet başarılı ve amacına hizmet eder şekilde devam etmekte olduğuna değinen Özkan, Son iki yılda 5 bin tır ve 2 bin uçak dolusu silah ile donatılan teröristlerin sonuncusu da imha edilene kadar bu operasyonlar devam edeceğini vurgularken: “Operasyon başladığından beri üç bine yakın askerlik başvurusu yapılmış. Bunların içerisinde vatan hasreti ile yanan Suriyeli kardeşlerimiz de bulunmakta. Bu da göstermektedir ki, sınırlarımızı tüm terör örgütünden arındırmayı hedeflediğimiz şu günlerde, hep birlikte vatanımıza, bayrağımıza ve kahraman ordumuza daha da sıkı sarılmaktayız. Biz “Zalimin celladı adalettir.” anlayışı ile, tarihimizden bu yana olduğu gibi, inşallah o bölgeden zalimleri temizleyerek, yöre halkının vatanlarına dönmelerini sağlayacak, adaletin, hoşgörünün ve huzurun gölgesinde yaşamalarına vesile olacağız. “ diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.