enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5340
EURO
34,9280
ALTIN
2.439,99
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

ÖZKAN, Home&Tex Fuarında Denizli Firmaları Yalnız Bırakmadı

ÖZKAN, Home&Tex Fuarında Denizli Firmaları Yalnız Bırakmadı
28.10.2017
A+
A-

Ev tekstili ve dekorasyon denildiğinde akıllara gelen ilk fuarlardan olan Home&Tex, CNR Expo İstanbul’da ziyaretçilerine ve firmalara kapılarını açtı. Ev tekstili sektörünün gücünü, prestijini ve tecrübesini yansıtan Home&Tex, TETSİAD – Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği iş birliğiyle bu yıl 5. kez düzenlendi.  

Denizli’den 30 firma

Yaklaşık 600 firmaya ev sahipliği yapan Home&Tex’e Denizli’den de 30 firma katıldı. AK Parti MKYK üyesi, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, fuara katılan Denizli firmalarını yalnız bırakmayarak, TETSİAD Başkanı Ali Sami Aydın ile birlikte tüm Denizli firmalarının standlarını tek tek gezdi.

Tekstilin Denizli’de binlerce yıllık geçmişi olduğunu belirten Milletvekili Özkan, üretim, istihdam ve ihracatı ile ev tekstilinin Denizli ekonomisinin lokomotif sektörü olmaya devam edeceğini ifade etti.

”Firmalarımızla gurur duyuyorum”

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özkan; “Bugün 5’ncisi düzenlenen Home&Tex ev tekstil fuarına Denizli ilimizden katılan firmaların stantlarını ziyaret ettik. Gördük ki Denizli katma değeri yüksek ürünler üreterek pazardaki rekabet gücünü hızla artırmaya devam ediyor. Denizli’den katılan firmalarımızın son derece farklı ve şık tasarımlar barındıran konseptleriyle bu fuarda da farkını ortaya koyduğunu görüyoruz. Biz her yerde ve her zaman Denizlili firmalarımızın yanındayız. Denizli’mizi böylesi önemli bir sektörde başarıyla temsil eden firmalarımızla gurur duyuyor, kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.