enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4929
EURO
34,9499
ALTIN
2.435,29
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Özkan Irak Referandumuyla İlgili Açıklamalarda Bulundu

Özkan Irak Referandumuyla İlgili Açıklamalarda Bulundu
02.10.2017
A+
A-

AK Parti MKYK Üyesi Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Kuzey Irak referandumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan; “Aziz milletimiz rahat olsun, egemen bir devlet ne yapması gerekiyorsa da onu yapacağız.” dedi.

Referandum kararını dünyada sadece İsrail’in desteklediğini hatırlatan Milletvekili Özkan; “Ankara Antlaşması, Lozan antlaşması adı her ne olursa olsun, topraklarımız dışında kalan haklarımızı da koruyacak, bölgede bitmeyen kaosu, kardeşkanını sonlandıracak adımlar atacağız. Zaten Türkiye’nin kararlı duruşunu geçen hafta parlamentoda almış olduğumuz tezkere kararıyla ortaya koyduk. Irak merkezi hükümeti, İran ve Rusya başta olmak üzere herkesle anlayış içerisinde ülkemizin haklarını savunmak için kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Aziz milletimiz rahat olsun, egemen bir devlet ne yapması gerekiyorsa da onu yapacağız. Milletten aldığımız güçle, milletimizin çizdiği rotada, tarihi misyonumuzu unutmadan sorunun üstesinden geleceğimize şüphe yoktur.” İfadelerini kullandı.

2019’a Sadece Biz Hazırlanmıyoruz

AK Parti teşkilatlarına da seslenen Özkan; “2019’daki seçimlere şimdiden hazır olmalıyız. Çünkü 2019’a sadece biz hazırlanmıyoruz. 2019’a FETÖ’den PYD’ye, PKK’dan DAİŞ’e kadar harici ve dahili düşmanlar da hazırlanıyorlar. Türkiye’nin kaybetmesi için bütün oyunları, planları yapıyorlar. Bu sebeple eksiklerimizi şimdiden belirleyip, hataya fırsat vermeden çalışmalıyız.” dedi.

Milletin Kaderi AK Parti’nin Kaderidir

Milletin kaderi AK Parti’nin kaderi olduğunu vurgulayan Milletvekili Özkan; “Partimizin kaderi, milletimizin kaderidir. Milletimizin kurduğu AK Parti kaybederse milletimiz kaybeder. Bunun için yegâne amacımız partimizin kazanması değildir. Bizim amacımız milletimiz kazansın, devletimiz kazansın anlayışıdır.  Teşkilat olarak belediye başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla, gençlik kolları, kadın kolları hep beraber bir uyum içerisinde çalışarak, bir ve beraber olarak, her türlü fitneyi uzak tutarak emin adımlarla 2019’a gitmeliyiz. Şanlı ecdadımızın yaptığı gibi her bir çalışmalarımızda destan yazarak ilerlemeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Dokunmadık Yürek, Sıkmadık El Bırakmayacağız

“Ne yazık ki ülkemizde ‘AK Parti kaybetsin de gerekiyorsa Türkiye batsın.’ gibi hastalıklı bir zihniyetin içinde olanlar da var. Yalan haberlerle, attıkları iftiralarla suyu bulandırmaya, mide bulandırmaya çalışıyorlar.” diyen Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Biz milletimize hep birlikte doğruları, hakikatleri, gerçekleri en iyi şekilde anlatacağız. Sokak sokak, ev ev, kapı kapı dolaşacak, dokunmadık yürek, sıkmadık el bırakmayacağız. 2019 yılındaki başarımız da ülkemizi 2023 hedeflerine taşımakla kalmayacak, 2053 ve 2071 vizyonlarımızın önünü açacaktır.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.