enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Özkan, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Özkan, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor
14.01.2018
A+
A-

Ak Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan, Denizli ziyaretleri kapsamında Bozkurt ilçesine bağlı Alikurt ve Başçeşme mahallelerini ziyaret etti. Ziyaret ettikleri mahallelerde vatandaşlarla buluşan Milletvekili Özkan, mahalle muhtarları ile mahalle sakinlerinden gelen talepleri  yerinde dinledi.

“HEMŞERİLERİMİZİN HAYIR DUASIYLA GÜÇ BULUYORUZ”

Ziyaretlerinde, mahalle sakinleri ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyerek, yürüttükleri çalışmalara ilişkin, mahalle sakinlerine bilgiler veren, yöneltilen soruları cevaplandıran Özkan, “ teşkilatımızla birlikte şehrimizin tüm mahallelerini ziyaret edip, halkla bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek:”Bizim emelimiz tüm hemşerilerimize ulaşabilmek, dokunabilmektir. Bu tür mahalle buluşmalarını her hafta düzenli olarak gerçekleştireceklerini  ve sürekli olarak halkın arasında olmaya büyük özen gösterdiklerini anlatan Özkan,  ziyaretler esnasında kendilerine iletilen taleplerle ilgili notlar alırken, bölgenin sorunlarına ilişkin bazı taleplerle ilgili olarak ise ilgili kurumların yetkililerini arayarak bilgiler aldı.

HALKIMIZLA SIK SIK BİR ARAYA GELİYORUZ

Tek amaçlarının halkın refahını artırma olduğunu vurgulayan Özkan: “Çok güzel hizmetlerin yapıldığı mahallelerimizi ziyaret ettik. Bizi evlerine davet eden hemşerilerimizin davetlerine icabet ettik. Taziyesi olanların acısını paylaşıyoruz. Halkın derdi derdimiz, acısı acımız, sevinci sevincimizdir. Çocuklarımızla, gençlerimizle, köy halkımızla bir araya geldik. Her zaman arkamızda olan hemşerilerimize teşekkür edip, dertlerini dinledik. Yapılan hizmetlerden vatandaşlarımız memnun ve mutlu. Hizmetler artıkça, bizlerden beklentilerde artıyor. Bu hizmetleri de hep beraber yapmanın gayretleri içerisinde olacağız” dedi

Gerek hükümetimizin gerekse belediyenin Bozkurt’umuz için planladığı projeleri ve hizmetleri tamamına erdireceklerini belirten Özkan, “Milletimizin huzuruna alnı açık, başı dik bir şekilde çıkabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Yeniden hükümet olmak adına sizlerden yetki isteyeceğiz. İnşallah alnımızın akı ile bu yetkiyi sizlerden alacağımıza inanıyorum.  Bu tatil gününde bizleri misafir ettiğiniz, bizlere vakit ayırma inceliğini gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, bu güzel birliğimizin daim olmasını diliyorum.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.