enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5651
EURO
34,8803
ALTIN
2.437,85
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Özkan Sarayköy’de Konuştu

Özkan Sarayköy’de Konuştu
04.12.2017
A+
A-

AK Parti MKYK üyesi, Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, haftasonu yapılan AK Parti Çal, Güney, Buldan ve Sarayköy 6. olağan ilçe kongrelerinde partililerine seslendi. İlçe kongrelerinin, Denizli’ye ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Milletvekili Özkan, Sarayköy ilçe kongresinde yaptığı konuşmasında; “AK Parti hareketinin bir neferi olmaktan, bu büyük davanın mensubu olmaktan, sizler gibi dava arkadaşlarına sahip olmaktan büyük bir şeref duyuyorum.” ifadeleriyle sözlerine başladı.

Özkan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasette vefa ve ahde vefa söylemlerine vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

Özkan’ın konuşmasından satır başları:

“Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir” Anlayışıyla Çalışıyoruz

Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Partiyi kurduğu 14 Ağustos 2001 tarihinde yaptığı konuşmasında ‘Bugünden sonra, Türkiye’mizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ demişti. Aradan geçen 15 yılda gördük ki, tarih liderimizi haklı çıkardı ve Türkiye’de çok şey değişti. Biz ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla mücadele ediyoruz. Halka hizmetin asıl sahipleri de bu aziz millettir, siz dava arkadaşlarımızsınız.

“Merkezde Hükümetimiz, Yerelde Belediyelerimiz Çalışıyor”

Bütün ilçelerimizde, hazır ve nazır olan, memleketimizde, Denizlimizde yollar, alt yapılar, üst yapıları yapan, merkezde hükümetimiz, yerelde de belediyelerimiz her daim çalışmaları ile meydandadır. Devletimiz Sarayköy’de. Büyükşehir belediye başkanımız Sarayköy’ümüzün damadı. Sarayköy’deki hizmetleriyle burada. Yine Sarayköy’ün cevval, genç, dinamik, kararlı belediye başkanı burada. Hizmetleriyle milletimizin, hemşerilerimizin yüzünü güldürüyor. İşte buradaki gençlerimiz de ‘Göreve hazırım. Yarın bu bayrağı ben devralacağım’ anlayışıyla, bu memleketin, milletimizin yüzünü güldürmek için onlar da göreve hazırlar.

 “Tek Tek Anlatmak Zorundayız”

Bakınız Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşuna hayranız değil mi? Milletin emanetini ayakta tutmaya, baş üstünde tutmaya olan kararlılığını her daim görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bu milletin emanetine birileri peşkeş çekme gayretinde olduğu zaman, dimdik bizim emanetimizi koruyor. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olarak bizler, her daim bulunduğumuz yerde, kahvede, okulda, berberde, kuaförde, mağazada, pazarda, alışverişte, nerede olursak olalım, aynen Sayın Cumhurbaşkanımız gibi bu davayı anlatmak zorundayız. Bugüne kadar eğitimde, sağlıkta, hukukta, belediyecilikte, alt yapıda, üst yapıda ne yapmışsak, o kör gözler var ya, ‘Ne yaptınız ki?’ diyenler, onlara tek tek anlatmak zorundayız. Kapı kapı dolaşacağız. Dava ve millete hizmet derdimizi anlatmak zorundayız.

“Eğitime Ayrılan Bütçeyi 60 Katına Çıkardık”

Eğitimde 2002’de bütçeden %2.2 oranında yaklaşık 2 milyar lira pay ayrılırken, Rabbimize sonsuz şükürler olsun ki bugün 600 milyar liraya ulaşan Türkiye Cumhuriyeti bütçesinden %20’ler oranında eğitime pay ayırıyoruz. Eğitime ayrılan payı, 2 milyar liradan 120 milyar liraya çıkararak, yaklaşık 60 kat artırmışız Elhamdülillah.

“Kadirşinas Bir Milletiz”

Bizim aziz milletimiz kadirşinastır. Kadirşinas ne demek? Kadirşinas demek, kendine bir hizmet eden olursa, kendisine yardım eden olursa, bu milletin emanetini baştacı yapan olursa, o hizmeti yapanlara gerekli kadrini, lütfunu, şükrünü göstermek demektir. Bizim milletimiz hiçbir zaman yapılan hizmetleri yok saymaz. Bakınız 15 yıldan beri iktidardayız. Dünyada hiçbir ülkede böylesi iktidarda kalan bir hükümet yok. Her hükümetimiz bir öncekinden Allah’ın izni ile daha güçlü geldi. Daha fazla milletimizin desteğiyle geldi.

“Bizim İşimiz Kumar Değil. Samimiyetle Çalışacağız.”

2019 yılı, Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı Kurtuluş Savaşı mücadelesinin 100. yılı olacak. 19 Mayıs 1919’un 100. sene-i devriyesinde İnşallah Rabbim bu davayı zaferlerle buluştursun.

Bunun yöntemi mücadele ve gayretle çalışmakla oluyor. Bizim işimiz kumar değil. Kumarda zar beklersiniz. Ancak millete hizmet davasında ihtiyacımız olan sadece samimiyet, birlik, beraberlik ve gayretle çalışmaktır. İşte Sarayköy’ümüze kazandırdığımız bu hizmetlerde, çalışmayı, gayreti, samimiyet ve birlik ve beraberliği görüyoruz. Demek ki doğru yoldayız. Bu doğru istikamette kararlılıkla devam edeceğiz.

“Birileri Bu Tekere Çomak Sokmak İstiyor”

İşte biz bu mücadeleyi yaparken, vatan, millet sevdasıyla bu gayretlerimizi ortaya koyarken, birileri de bu tekere çomak sokmaya çalışıyor. Anamuhalefet partisi gayri milli bir tutum sergileyerek iftira siyaseti yapıyor, FETÖ’ye olan kaset borcunu ödemeye çalışıyor.  Bakınız ana muhalefet partisine gerekli cevabı vereceğiz. Biz inanıyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş Sarayköy’lü hemşerilerimiz, yapmış olduğumuz hizmetleri takdir ederek, CHP’nin yaptığı ihanetleri görecek, 2019’da millete hizmet eden bu davaya onlar da destek verecektir. Onun için Sarayköy’lü, Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş aziz hemşerilerimize de tek tek ulaşacağız.

“Seveceğiz, Sevileceğiz, Eski Yeni Beraber Çalışacağız”

Her yerde hizmetlerimizi anlatacağız ve inanıyoruz ki bugüne kadar AK Parti’ye oy vermemiş aziz hemşerilerimiz, gelecek seçimlerde inşallah bu davanın gönüllüleri yapacağız. Sarayköy’de yenilenen teşkilatımızla, eskisi ile yenisi ile arazide olacağız.  Sayın Cumhurbaşkanımız 20 yıl önce cezaevine giderken yaptığı bir konuşmasında ne güzel ifade etmiş bu 20 yılı; “Kırılmasını istediğiniz ellere de ihtiyacımız var. Onlar bazı gerçekleri bilmedikleri için bu yanlışları yapıyorlar. Gün ola harman ola. Bir gün olacak onlar da bizim harmanın daneleri olacaklar. Sabırlı olacağız. Seveceğiz sevileceğiz.” işte AK teşkilatlar olarak bu anlayışla hareket edecek, bütün milletimizi ayrım gözetmeksizin kucaklayacağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.