enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5692
EURO
34,8277
ALTIN
2.495,27
BIST
9.625,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Özkan ”Tezcan Hadsizlik Yapmıştır ”

Özkan ”Tezcan Hadsizlik Yapmıştır ”
01.11.2017
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Cahit Özkan, CHP’li Bülent Tezcan’ın Cumhurbaşkanı ile ilgili açıklamalarını kınayarak bir basın açıklaması yaptı.

 

Özkan yaptığı yazılı basın açıklamasında ”Malumunuz olduğu üzere siyasi etikten nasibini almamış, milletimizin ve medeniyetimizin değerleri ile kavgalı ana muhalefet, gündemde kalmak için kendi siyasi geçmişinde yer alan diktacı politikaları başka yerde aramaktadır.

Hatırlayacağınız üzere, Ana muhalefet partisi genel başkanı Kılıçdaroğlu başta olmak üzere anamuhalefet milletvekillerinin, milletimize, medeniyet değerlerimize ve kadınlarımıza karşı hakaret içeren ifadelerine ilişkin bu mekanda defalarca açıklamalarda bulunmuştuk.

Şimdi de, Aydın milletvekili Bülent Tezcan, milletin adamı, umudu Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı arkaplanında millet düşmanlığı içeren hakaret ve saldırarak, densizlik yapmış, sınırı aşmış, suç teşkil eden bir eylem içerisine girmiştir.

 

Ha diktatörlük ise mesele, hatırlatalım, 26 aralık 1938’de gerçekleştirilen olağanüstü Büyük kurultay tarafından aynen Hitler Almanya’sında, Mussolini İtalya’sında olduğu gibi;

  • İsmet İnönü, CHP’nin değişmez Genel Başkanlığına seçilmiş,
  • Milli şef ilan edilmiş,
  • Millî Şef İnönü’nün, emirlerinde çalışacak yönetimin yeniden seçilmesi için Parti genyönkurulunun istifasına ,

yani görevden alaşağı edilmesine karar verilmiştir.

Diktatörleri taklit eden bu uygulamaların anlamı  nedir. Yetmezse devam edelim,

Biz demiyoruz CHP’li Şinasi Öktem “Nazım Hikmet’in Türkiye’den kaçmasının nedeni CHP’dir” diyor,

Atatürk’ün ölümünden sonra meclisteki dar katılımla, kendisini Cumhurbaşkanı, milli şef, değişmez genel başkan seçtiren eski genel başkanları İsmet İnönü dönemini unutturmak için yaptıkları bu hakaret ve saldırıların anlamını elbette biliyoruz.

  • Millete göbeğini kaşıyan adam,
  • Bidon kafalı

Şeklinde hakaretler eden ana muhalefet geleneği, şimdi de millete diyemediklerini sayın cumhurbaşkanımıza saldırarak onun üzerinden gerçekleştirmeye çalışmaktadırlar. Saldırıların arkasında açıkça millet ve medeniyet düşmanlığı yatmaktadır.

Diğer yandan Bülent Tezcan’ın sözlerinde, Türkiye’ye ihanet eden FETÖ başta olmak üzere terör lobisinin istediği algıyı oluşturma gayreti vardır.

Er ya da geç 2010’dan sonra FETÖ vesayeti altına giren CHP bu FETÖ seviciliği ile yüzleşecektir. Millete ve yargıya hesap verecektir.

Tek parti döneminde Atatürk’ün izini silmeye çalışan Cumhuriyet Halk Partisinin Atatürk sevgisi de sahtedir.

Ana muhalefeti ve tezcan’ı Atatürk’ün şu sözüne saygıya davet ediyorum, diyor ki Atatürk; “Cumhuriyete yönelen tehditlere karşı verdiğimiz mücadelede asla merhamet gösteremeyiz”

Biz de aynı kararlılıkla FETÖ, PKK, DEAŞ, DHKP tüm terör lobileri Türkiye düşmanları ile mücadelede, medeniyetimizi ve milletimizi yüceltmek için verdiğimiz mücadelede kararlıyız, merhamet ve acıma duygusu ile değil ancak adaletle hareket ederiz.

Gelişmiş demokratik hukuk devletlerinde olduğu gibi devlet başkanına hakaret hangi cezayı gerektiriyorsa, aydın vekili Tezcan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretin bedelini yargı önünde vermelidir.

Aydınlı vatandaşlarımızı da derinden üzen bu hadsizlikten bir mağduriyet ortaya çıkmayacağını bir siyasi çıkar elde edilemeyeceğini de ifade eder siz değerli basın mensuplarını sevgiyle selamlarım.” cümlelerine yer verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.