enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6002
EURO
34,7940
ALTIN
2.410,15
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
29°C

Özkan Üreticilerin Dertlerini Dinledi

Özkan Üreticilerin Dertlerini Dinledi
11.12.2017
A+
A-

AK Parti MKYK Üyesi, Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Yeşilyuva Ayakkabı Üreticileri Kooperatifini ve Denizli Tekstil Tasarımcıları Derneğini ziyaret etti.

Önce Yeşilyuva’da Ayakkabı Üreticileri Kooperatifini ziyaret eden Cahit Özkan, ayakkabı imalatçılarının dertlerini dinledi. Kooperatifin çalışmaları hakkında Milletvekili Cahit Özkan’a bilgi veren Yeşilyuva Ayakkabı Üreticileri Kooperatifi Başkanı Arif Alagöz, sektörün beklentilerini ve sorunlarını Milletvekili Özkan’a aktardı.

”Türkiye’de Marka oldu”

Ayakkabı üreticiliği yapan, bu sektöre bilgi, yetenek ve tecrübeleriyle değer katmış Yeşilyuvalı ayakkabı üreticilerinin, teknik personel ihtiyacını karşılamak ve uzman tasarımcılar yetiştirmek için Pamukkale Üniversitesi bünyesinde bölüm açılmasıyla alakalı çalışmalar yapacağını söyleyen Özkan, “Yeşilyuva ayakkabı imalatında sadece Denizli’de değil, Türkiye’de marka olmuştur.” ifadelerini kullandı.

Kooperatifin yapmış olduğu çalışmaları takdir ettiğini belirterek, ayakkabı üreticilerine her konuda destek olacağını dile getirdi. Toplantının ardından imalat tezgahının başına geçen Milletvekili Özkan, ayakkabı dikti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yeşilyuva Ayakkabı Üreticileri Kooperatifi Başkanı Arif Alagöz, Milletvekili Cahit Özkan’a teşekkür etti. Daha sonra Denizli Tekstil Tasarımcıları Derneğini ziyaret eden Milletvekili Özkan, dernek yönetimiyle tekstil tasarımcılarının sorunları üzerine istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Dernek faaliyetleri hakkında Cahit Özkan’a bilgi veren Başkan Tülay Pay, tekstil tasarımcılarının sorunlarını ve beklentilerini milletvekiline aktardı. Sorunları not eden Özkan, çözümüyle alakalı çalışmalar yapacağını söyledi.

Tekstil ürünlerine estetik, teknik ve işlevsellik kazandırma açısından tekstil tasarımcıların önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Özkan; “Tekstil tasarımcılarımız ne kadar alanında uzman ve yenilikçi çalışmalar yaparsa, ürettiğimiz ürünlere olan talep de o kadar artacak, ithalatımız ve ihracatımız katlanacaktır.” dedi.

Denizli Tekstil Tasarımcıları Derneği Başkanı Tülay Pay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Milletvekili Cahit Özkan’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.