enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5262
EURO
34,7427
ALTIN
2.488,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Özkan,”AK Parti Halka Hizmetin Adıdır”

Özkan,”AK Parti Halka Hizmetin Adıdır”
13.06.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan katıldığı TV programında ülkemizi insanların sürekli azarlanıp yutkundukları bir dönemden aldık, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışını hakim kıldığımız bugünkü Türkiye’ye getirdik. Halk için halka rağmen zihniyetiyle bu milletin değerlerine, tarihine, kültürüne, hatta kendisine savaş açanların direnişi birer birer kırarak buralara ulaştık.”dedi.

Milletvekili Özkan’ın konuşmalarından satır başları şöyleydi:

2023,2053 VE 2071 VİZYONLARIMIZ VAR

Bizim yapacak çok işimiz var. Bizim ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma davamız var. Bizim 2023 hedeflerimiz var, bizim 2053, 2071 vizyonumuz var. Eğitimde geçtiğimiz 15 yılda 270 bin derslik, 110 yeni üniversite açtık. Önümüzdeki dönemde hem çok daha fazlasını yapacağız, hem de kaliteyi yükselteceğiz. Sağlıkta 1156 hastanenin üzerine 3526 hastane daha ilave ettik. Hastanelerimizi en modern araç-gereçlerle donattık. Sağlık çalışanlarının sayısını 378 binden 900 bine çıkardık. Hem eğitimde hem de sağlıkta bu atılımlarımıza büyük bir hızla devam edeceğiz.

TOPLU KONUT SAYIMIZ ARTTI, BÜYÜK BİR HIZLA ARTIYOR

Toplu konutta 43 binden aldığımız konut sayısını 860 bine çıkardık. 75 senede 6100 kilometre bölünmüş yol yapılmışken, biz 15 senede 25380 kilometreye çıkardık. Ve tünellerimizin uzunluğu 50 kilometre iken, bunu da 365 kilometreye yükselttik. Ülkemizi yüksek hızlı tren yoluyla tanıştırdık. Havalimanlarımızın sayısını, 26’dan aldık 55’e, yurt dışı uçuş noktası sayısını da 60’tan 296’ya çıkardık. Barajlarımızın sayısını 276’dan 727’ye, HES’lerimizin sayısını 105’ten 615’e, orman varlığımızı 21 milyon hektardan 22,3 milyon hektara yükselttik. Sosyal yardımları yıllık 2 milyar liradan 38 milyar liraya çıkartarak ülkemizde hiç kimsenin aç ve açık kalmamasını sağladığımız gibi, son 7 yılda Suriye ve Irak’tan elen 4,5 milyon sığınmacıya kucak açtık, kapılarımızı açtık ve onların her türlü bakımını şu anda biz üstlendik.

UZAKLARI YAKIN ETTİK

Dünyanın en gözde projelerinden olan, Marmaray, Ankara-İstanbul, Ankara-Konya, Ankara-Eskişehir hızlı tren hatlarını, Bakü-Tiflis-Kars demir yolunu, Avrasya Tünelini, Yavuz Sultan Selim Köprüsünü ve Kuzey Marmara otoyolunu, Osman Gazi Köprüsünü ve peyderpey hizmete giren İstanbul-İzmir otoyolunu, ülkemizin dört bir yanındaki tünelleri, köprüleri hizmete açtık. İnşallah bu yıl içerisinde açacaklarımız var, önümüzdeki yıl içinde açacaklarımız var. Hizmette sınır tanımıyoruz. Ve bu hızımızı da inşallah düşürmeyeceğiz. Biz milletimize verdiğimiz hizmet sözünü layıkıyla yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

EĞİTİM-ÖĞRETİMDE EN İYİYİ HEDEFLEDİK

Eğitim- öğretimde hep en iyiyi hedefledik. Çok şükür o hedefler doğrultusunda da yürümeye devam ediyoruz. Üniversite eğitimi derseniz, her ilimizin ayağına bunu götürdük. Geldiğimizde 74 üniversitemiz vardı, ama şimdi bu sayı 185’e çıktı. 81 vilayetimizin tamamında üniversitemiz var. Aynı şekilde spor altyapısını gerçekleştiriyoruz. İllerimizin, ilçelerimizin tüm mahallelerine, köylerine varıncaya kadar her yere çocuklarımıza, gençlerimize spor yapabilecekleri sahalar, salonlar, spor aletleri kazandırdık. Ulaşımdaki, toplu konuttaki, internetteki, diğer alanlardaki hizmetleri teker teker saymıyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.