enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
26°C

Özkan,”Milletin Teveccühünü Kazandık, Zafer Kazandık”

Özkan,”Milletin Teveccühünü Kazandık, Zafer Kazandık”
04.07.2018
A+
A-

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan’ın 24 Haziran şeçimleri öncesinde, bir televizyon programına verdiği demecinde gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Özkan açıklamalarından başlıklar şöyleydi:

Pazartesi günü mazbatalarımızı aldık. Milletin verdiği karar, çizdiği rota bizim gideceğimiz yolumuzu belirlemektedir. Şimdiye kadar milletimizin bize verdiği yetki nasıl büyük bir heyecan vermiş,  tarafımızca memleketimize, halkımıza yönelik icraatlara dökülmüşse bundan sonra da aynı şevkle heyecanla çalışmaya devam edeceğiz.

MİLLETİMİZ YÖNETİM YETKİSİNİ AK PARTİYE VERDİ

 14 Haziran seçimleri halkımızın başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerimiz hükümetimiz de aynı hizmetleri beklediğini göstermiştir. Milletimiz 16 yıl boyunca her türlü kumpasa, her türlü fitneye rağmen yine milletin emanetini başına taç eden AK Parti’ye devleti yönetme yetkisini vermiştir. Genel Başkanımızı da tekrar cumhurbaşkanı olarak seçmiştir. Millet Ak Parti’ye tekrar durmak yok yola devam demiştir. Bu çok anlamlı bir olaydır. Adeta dünya siyasi tarihine altın harflerle yazılmış bir rekordur. Kutlu bir zaferdir. Biz özellikle bu zaferi milletimizin zaferi olarak görüyoruz. Milletin refahı ve huzuru için çalışan AK Parti hükümetlerinin, belediyeciliklerin zaferi olarak görüyoruz. Bu zaferlerin muhatabı, hizmetlerinde muhatabı AK Parti hükümeti AK Parti belediyelerin ve özellikle cumhurbaşkanımıza olan güvenin tazelenmesi olarak görülüyor.

MİLLETİN TEVECCÜHÜNÜ KAZANDIK, ZAFER KAZANDIK

 Seçimden seçime çalışarak milletin teveccühünü kazanmak mümkün değildir. Muhalefetin kısım kısım açıklamaları olmuş, bizim seçimden seçime halkla buluştuğumuzu  beyan etmişlerdi. Bazen de biz onlara İcraatlarınız konuşsun dediğimizde, biz iktidarda değiliz nasıl icraat yapalım tarzı yaklaşımları olmuştu. Siz iyi veya kötü ne yaparsanız yapın biz hepsine muhalifiz diyenlerdir. Onlar bütün seçim boyunca yıkmaktan bahsettiler. Yerli otomobile karşıyız, şehir hastanelerine karşıyız, köprüye karşıyız, hızlı trene karşıyız dediler. Milletimiz yıkan, bozan istemeyen zihniyetleri sevmez. Milletimiz çalışan, üreten, yenilik taraftarı olan zihniyeti sever. Ortada tek bir doğru varsa o da muhalefetin durduğu noktanın yanlış olduğudur. Muhalefet başarı hedefliyorsa milletin durduğu noktanın ters istikametinde durmayı, yakıp yıkmaya; yani o zihniyeti terk etmesi gerekir.

HEDEF GÜÇLÜ TÜRKİYE

Bunlar ne yaparsa yapsın sırtlarını da dönseler de, bizleri de alkışlamasalar da bizim bu kutlu yolda durma gibi bir düşüncemiz yoktur. Milletimize verdiğimiz sözde bu kutlu yolda aynı hızla yürümeye devam edeceğiz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşma yolunda ülkemizi 500 Milyar dolar ihracat ile buluşturarak her alanda lider ve güçlü bir Türkiye hedefimiz var.  Çiftçimize, sanayicimize, esnafımıza zorlu bir çalışma ortamı, refah bir hayat sunmak için, yeni dönemde yani 27 dönemden bundan önce yaptıklarınızdan taviz vermeden aynı hızla hizmet etmeye devam edeceğiz. İnşallah bu yeni dönem Denizlimiz adına, milletimiz adına, ülkemiz adına hükümetimizin çok daha güçlü adımlarla yürüdüğü bir dönem olacaktır. İstiklal ve güven ortamını kalıcı bir şekilde Türk siyasetine kazandıracak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bu ülkeye çağ atlatacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.