enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5692
EURO
34,7679
ALTIN
2.413,03
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
30°C

Özkan,Parti Grup Toplantısının Ardından Konuştu

Özkan,Parti Grup Toplantısının Ardından Konuştu
31.01.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan Meclis’te partisinin grup toplantısı sonrasında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“Bölgeyi teröristlerden temizleyerek, o yöredeki huzuru tekrar sağlamağı hedeflediklerini belirten Özkan: “Zeytin Dalı Operasyonu’nu başlatalı 2 haftayı oldu. Türkiye olarak bu bölgeyi temizleyene durmayacağız, yorulmayacağız, vazgeçmeyeceğiz. Türkiye’de adı ana muhalefet partisi olan, ama yaptıkları ile adeta teröristleri himaye partisine dönüşen, alttan başka sesin çıktığı, üstten başka açıklamaların yapıldığı bu partinin nasıl bir siyaset uygulamaya çalıştığını anlamak gerçekten çok zor. Bunların dışında gerçek vatansever CHP’lilerin de bizimle aynı düşünceleri taşıdığına inanıyorum” dedi.

TÜRKİYE’NİN MİLLİ SAVUNMADA KATETTİĞİ YOLU DÜNYA GÖRDÜ, CHP GÖRMEMEKTE ISRAR EDİYOR

Türkiye’nin savunma sanayisinde geldiği yeri küçümsüyorlar, Askerlerimizin ellerindeki yerli silahları, çok namlulu roket atarlarımızı, görmezden, bilmezden geliyorlar. Siz ve sizin gibilerin yönetimde olduğu zamanda kalmışsınız siz daha. ‘Sen bir delikli tüfek yapamazsan, nasıl savaşacaksın?’ diyen şahsın, Silahlı İHA’larımızdan duyduğu rahatsızlığı her seferinde açık açık dile getiren kendi çatısı altındaki Vekilinden de haberi yok. Aslında bakarsanız bunların birbirinden haberi yok.

“CHP’NİN ÜLKEMİZİN NERDEN NEREYE GELDİĞİNDEN HABERİ YOK”

Türkiye savunma sanayiinde son 15 yıldaki gelişimleri sağlamasaydı, şu anda kendi sınırlarımızın içindeki terörle mücadele operasyonlarını dahi yürütemeyeceklerini ifade eden Özkan; CHP’nin bu yapılanlardan haberi olmadığı açık. Savunma Sanayii projeleri 60 milyar dolar seviyelerine çıkmışken, Sadece insansız hava araçlarının bile operasyonlarda gösterdiği başarılar ortadadır. Öyle ki SİHA’lar teröristleri avlarken, ses CHP’ li vekillerden gelmektedir.”diye belirtti.

“SİZ ÖNCE TARAFINIZI SEÇİN”

“Gazi Mustafa Kemal’in büyük bir itina ile başlattığı savunma sanayii hamlesinin önünü, İkinci Dünya Savaşı bahanesiyle kesip, planlanan projeleri rafa kaldıran siz zihniyete sesleniyorum” diyerek sözlerine devam eden Özkan: “Sizler önce terör örgütlerine verdiğiniz açık desteğin hesabını verin. Bir taraftan ‘YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur’. Deyip, diğer taraftan Mehmetçiğimizle omuz omuza vatanını kurtarma adına çarpışan ÖSO kuvvetlerine terörist diyecek kadar aciz duruma düşüyorlar. HDP ile kanka olan, PYD’ye övgüler yağdıran ana muhalefet ekibinin, sıra ÖSO’ya gelince rengi değişiyor. ÖSO’nun Fırat Kalkanı Harekatı’nda nasıl fedakarca çarpıştığına şahit olduk. Halen Ülkemizdeki Suriyeli kardeşlerimizin askerlik şubelerine müracaat edip bölgeye gitmek için başvuru yapıyorlar. ÖSO’nun bizim kahraman askerlerimiz ile yan yana çarpışması memnun olunması gereken bir durumdur. Kim ne derse desin bizim niyetimiz Halis’tir. Bizim kimsenin toprağında gözümüz olmamıştır. Biz kendi milletimizin huzuru ile birlikte, aynı zamanda komşularımızdan başlayarak, tüm kardeşlerimizin, mağdurların refahı için bu mücadeleye çıktık. Yıllardır sabrediyoruz. Bu maşaları tutan elleri uyarıyoruz. Bundan sonra artık gözümüz kimseyi görmez. 3.5 milyon Suriyeli kardeşlerimizin kendi evlerine güven içinde dönene kadar durmayacak, arkalarında kimin olduğuna bakmaksızın teröristlerin üzerine gitmeye devam edeceğiz.” Diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.