enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Pazarcılardan Mehmet Uz’a Destek

Pazarcılardan Mehmet Uz’a Destek
07.06.2018
A+
A-

24 Haziran Seçimleri kapsamında çalışmalarına hızla devam eden MHP’nin genç milletvekili adayı Mehmet Uz’a destekler çığ gibi büyüyor.

Kaklık kapalı pazar yeri, Kuşpınar semt pazarı ve Servergazi kapalı pazaryerinde esnafları dolaşan ve vatandaşlar ile sohbet eden Mehmet Uz’a halk büyük destek göstermeye devam ediyor. Uz’a diğer siyasilerden farklı olduğunu belirten vatandaşlar , “ Diğerleri gibi sadece seçimlerden seçimlere gelmiyor her zaman bir faaliyetle içimizden birisi, Denizlispor’a verdiği hizmetler tartışılmaz , deve güreşi organizasyonları ile kültürümüzü yaşatan birisi ve yörük kültürüyle büyümüş bir insan bizim dertlerimize ortak olabilecek tek siyasi. Bu çalışmaların karşılığını da alacak. Böyle bir insan ceketini koysa vekil olur” ifadelerini kullandılar.

“BİZE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”

Destekleri için vatandaşlara teşekkür eden Mehmet Uz , “ Ne mutlu ki insanlarımızın güvenini kazanmışız. Bizlere olan güvenlerini boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. 24 Haziranda ise tarihi bir başarı ile onların vekili olacağız. Vekil olduktan sonra da Denizli’miz için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizim için önemli olan memleketimizin sorunlarını çözmektir ”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.