enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5245
EURO
34,7521
ALTIN
2.490,25
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Recep Tayyip Erdoğan’dan Ohal Açıklaması

Recep Tayyip Erdoğan’dan Ohal Açıklaması
12.07.2017
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOBB Kabul Salonu’ndan düzenlenen 15 Temmuz Kapsamında, yabancı sermayeli yatırımcılar ile toplantıda konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan

Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOBB Kabul Salonu’nda bir çok konuya değindi. Erdoğan’ın konuşmasında dikkat çekici açıklaması ‘Ohal’ ile ilgili yaptığı açıklama oldu. Erdoğan’ın ‘Ohal’ açıklaması şu şekilde;

“Ohal ne zaman kalkacak diyorlar…”

İşte 25 gün yürüdüler. Hükümetimizin güvencesinde yürüdüler. Bir şey oldu mu? Vatandaşlarımız bir şey yaptı mı? Mitinglerini yaptılar mı? Yaptılar bir şey oldu mu? Bu OHAL olmasaydı bu kadar rahat bu adımlar atılamazdı. OHAL’in sınırlarını da batılıların çizdiği sınırlar içinde belirlemeyiz. Milletimizin verdiği yetkiyle biz iş dünyamız daha rahat çalışsın diye yapıyoruz.

Soruyorum iş dünyasında bir sıkıntınız var mı? Biz göreve geldiğimizde OHAL vardı ama bütün fabrikalarda grev tehdidi vardı. Ama biz şimdi müdahale ediyoruz. Bunun için kullanıyoruz biz OHAL’i.

Dün bir uluslararası medya organıyla görüşmem oldu OHAL ne zaman bitecek diyorlar. Bu iş tamamen bitince bitecek.

PKK ve YPG bunlar da mücadele ettiğimiz önemli terör örgütü. Son 2 yılda 2 bine yakın güvenlik görevlimiz şehit eden bir örgüte hangi devlet başka türlü yaklaşabilir. Bizim batılı dostlardan tek ricamız biraz empati yapmanızdır.

Türkiye terörle mücadelesini başka hiçbir ülkenin riayet etmediği ölçüde hukuk devleti sınırları içinde yürüttü yürütecektir. Böyle bir ülkenin daha makul bir yaklaşımı hak ettiğine inanıyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.