enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Saadet Partisi Pamukkale 2. Olağan Kongresi Gerçekleşti

Saadet Partisi Pamukkale 2. Olağan Kongresi Gerçekleşti
16.04.2018
A+
A-

Saadet Partisi Pamukkale 2. Olağan İlçe Kongresi yapıldı.

Kongreye SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, parti yönetimi, çok sayıda misafir ve delegeler katıldı.Partiye yeni katılan üyelere, Genel Başkan yardımcısı Tongüç ve İl Başkanı Eryılmaz rozetlerini takarken hayırlara vesile olmasını diledi.

Kongrede divan başkanlığına Mehmet Akif Kocamanoğlu divan üyeleri Kudret Kolbaşı ve Bekir İlhan’ın seçilmesiyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden kongrede faaliyet, gelir gider ve tahmini bütçe okunarak oy birliği ile kabul edildi.

”Milli Görüş cenk eden mücahitler topluluğudur”

Kongrede söz alan İlçe Başkanı Şahabettin Güner , “Sevgili kardeşlerim zorluğunu imtihan, çilesini bereket, kahrını nimet bildiğimiz Milli Görüş davasına bizleri nefer yapan Allah’a sonsuz şükürler olsun. Çünkü Milli Görüş hak ile batılın kıyamete kadar sürecek savaşında haktan yana taraf almış ve bunun için cenk eden mücahitler topluluğudur. Biz inanıyoruz ki Bugün acıyla, zulümle ve adaletsizlikle sarsılan insanlığın ve içine düştüğü çıkmazların tek kurtuluşu ancak ve ancak Saadet Partisi politikası ile mümkündür. Siyonizm’in ve küresel güçlerin karşında diz çökertemeyen siyasi duruşumuz mazluma umut zalime korku vermektedir. Çünkü bizim siyasetimiz, ihtiyaç içinde tek bir Müslümanın dahi kalmayacağı, adil bir ekonomik düzenin olduğu yeryüzünde mazlum ve muhacir bırakmayacak bir düzen kurmak için çalışmaktır. Bu sebepten dolayı bizler bu yolu seçtik.” dedi.

Tek listeyle girilen seçimde Şahabettin Güner tekrar ilçe başkanı seçildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.