enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3105
EURO
35,0957
ALTIN
2.279,29
BIST
8.961,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Şahin Tin 15 Yıllık AK Parti İktidarını Anlattı

Şahin Tin 15 Yıllık AK Parti İktidarını Anlattı
03.11.2017
A+
A-

 AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 3 Kasım 2002 tarihinde Türk milletinin tüm engellemeleri elinin tersiyle iterek ışıkları yaktığını, karanlıkları aydınlattığını ve Anadolu’nun bir diriliş destanı yazdığını söyledi. Şahin Tin; “Türkiye AK Parti ile yeniden bir doğuş yaşadı” dedi. 

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Kâtip Üyesi Şahin Tin, AK Parti’nin iktidara gelişinin 15. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Milletvekili Şahin Tin yayımladığı mesajında AK Parti’nin Türkiye’yi yeniden inşa ettiğini söyledi. Milletvekili Şahin Tin, kısır siyasi çekişmeler, devalüasyonlar, aşırı faizler ve ekonomik krizlerle boğuşan bir ülkenin 3 Kasım 2002’de milletin kurduğu iktidar ile aydınlık bir sabaha uyandığını ifade etti.

MİLLETİMİZ AK PARTİ İLE KENDİ İKTİDARINA KAVUŞTU

Milletvekili Şahin Tin; “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN için birileri ‘Muhtar bile olamaz’ derken, onun liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, kuruluşundan yaklaşık 15 ay sonra girdiği ilk seçim olan 3 Kasım 2002 genel seçimlerinde tek başına iktidar oldu. 3 Kasım 2002 tarihi ülkemiz ve milletimiz için bir milat oldu. Milletimiz kendi iktidarına kavuştu, efendi değil hizmetkâr olma şuuru ile gece gündüz çalışan bir partiyi AK Parti’yi iktidara taşıdı. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının öncülüğünde ekonomiden ulaşıma, eğitimden kültüre, sanayiden tarıma, sağlıktan turizme, her alanda hizmet destanları yazan partimiz aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip oldu” dedi.

BU KUTLU YOLDAN ASLA DÖNMEYİZ

Türkiye’nin büyümesine mani olmak isteyenlerin her zaman işbaşında olduğunu söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Haçlı zihniyeti, onların işbirlikçi uşakları ve vesayet odakları Türkiye’nin gelişmesini, ilerlemesini ve en önemlisi de millet iradesinin ülke yönetiminde söz sahibi olmasını hiç bir zaman istemediler. Bu 15 yıllık süreçte; liderimizi türlü bahaneler üreterek meclise sokmadılar. Medya üzerinden kamuoyu oluşturarak kapatma davaları ve siyasi yasaklamalarla tehditler savurdular.  Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortaya attıkları 367 garabeti ile millet iradesine ket vurmaya çalıştılar. Gezi olayları ile ülkemizi yakıp yıkmaya kalktılar. 17-25 Aralık operasyonu ile emniyet ve hukuk üzerinden siyasete ayar veremeye çalıştılar. Adı her ne olursa olsun her türlü terör örgütünü ülkemizin üzerine saldılar, huzurumuza saldırdılar. Son olarak da 15 Temmuz hain darbe girişimi ile millet iradesini hiçe sayıp tanklarla, uçaklarla bu ülkenin istikbal ve istiklaline kast ettiler. Ancak milletimizin sağduyusu ve iradesi ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu sayesinde başarılı olamadılar ve asla olamayacaklar. Bizlerde bu kutlu yürüyüşümüzde ne çıktığımız yoldan döndük ne de doğru bildiğimiz hak davamızdan vaz geçtik” dedi.

BU KUTLU DAVANIN BİR NEFERİ OLDUK

İlk günden beri bir nefer olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Milletvekili Şahin Tin; “Partimizin kurulduğu ilk günden bu yana tarafımıza verilen her görevi ve omuzlarımıza yüklenen her sorumluluğu taşıyabilmek için var gücümüzle çalıştık. Denizli İl Başkanlığı başta olmak üzere verilen her görevin üstesinden gelebilmek için gece gündüz demeden çalıştık. Rabbim nasip etti, bundan 2 yıl önce 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan genel seçimde Cumhurbaşkanımız ve milletimizin teveccühü ile milletvekili seçilerek Denizli’mizi TBMM’de temsil etme, ülkemize, şehrimize ve milletimize hizmet etme onuruna eriştik. Seçildiğimiz günden beri yani iki yıllık görev süremiz boyunca TBMM Genel kurulunda 49 Kanun teklifini kanunlaştırdık. 333 uluslararası anlaşmayı, 2500’ün üzerinde kanun maddesini görüşerek onayladık. Yine TBMM’de biri geçici olmak üzere üç Merkezi Yönetim Bütçesini görüşerek, hükümetimizin işleyiş, yatırım ve harcamalarının denetimini gerçekleştirdik” dedi.

BEKLENTİLERE İLAÇ OLACAK DÜZENLEMELERE İMZA ATTIK

Milletvekili Şahin Tin; “TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kâtip üyesi olarak seçilmemizin ardından birçok bakanlıkla ilgili kanun tasarılarının hazırlanma sürecinde çalışma fırsatına kavuştuk. Bu bağlamda ilgili komisyonda 8 adet kanun tasarısını (457 kanun maddesini), hazırladık, TBMM Genel Kurulunda görüşülüp yasalaşması için genel kurula sunulmasında emek harcadık. Bu arada komisyonda yapılan görüşmeler esnasında maddeler üzerine 95 adet önergeye imza atarak toplumun tüm kesimlerinin beklentilerine ilaç olacak nitelikteki düzenlemelere imza attık” dedi.

ŞEHRİN TALEPLERİ ÖNCELİĞİMİZ OLDU

Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye – Senegal Parlamentolar arası dostluk grubu başkanı olarak iki ülkenin ticari, siyasi ve kültürel ilişkilerinin üst noktalara çıkması için birçok başarılı çalışmaya imza attık. Özellikle Senegal’de var olan FETÖ okullarının Türkiye Maarif Vakfına devri ile ilgili çok büyük mesai harcadık. Bununla birlikte Sudan gibi gelişime açık ülkelerle temaslar yürüterek ticari, siyasi ve ekonomik bağların güçlenmesi için öncülük ettik. Tüm bunların yanı sıra en önemlisi de şehrimizin talepleri ve milletimizin ihtiyaçları her zaman bizim öncelikli hedefimiz ve rehberimiz oldu. Bu hedefleri yakalamak, beklentileri cevaplayabilmek için var gücümüz ile gayret sarf etmekten asla geri durmadık” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.