enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3424
EURO
35,0948
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Şahin Tin Güney’de Gündemi Değerlendirdi

Şahin Tin Güney’de Gündemi Değerlendirdi
26.01.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, ilçe ziyaretleri kapsamında Güney ilçesinde mahalle muhtarları ve parti teşkilatı ile bir araya geldi. Milletvekili Şahin Tin’in gündeminde, Afrin’e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtı vardı. Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin bu harekâtı, birçok güçlü devlete ve engelleme girişimlerine karşı devlet olma iradesini ortaya koyarak yürüttüğünü ifade etti.“Artık engelleme ve tehditlere boyun eğen bir Türkiye yok” diyen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye her alanda güçlü bir duruş sergilemekte ve Devlet olmanın gereklerini yerine getirmektedir. Bugün Türkiye’de Güçlü Ekonomi, Güçlü Ordu var.” dedi.

“SAVUNMA SANAYİMİZ GELİŞTİ VE BÜYÜDÜ”

Türkiye’nin böylesine önemli bir harekâta girişebilme gücünün en önemli ayaklarından birisinin de sağlam ekonomisinin varlığıyla mümkün olduğuna dikkat çeken Milletvekili Şahin Tin, “Eğer şuan yaptığımız Fırat Kalkanı veya Zeytin Dalı operasyonlarını 15 sene önce yapsaydık ekonomimiz zorlanabilirdir. Oysa bugün Allah’a şükür 16 yılda geldiğimiz noktada ekonomimizi sağlam temeller üzerine oturttuk ve birçok reformu hayata geçirdik. Artık orada attığımız her bombanın maliyetini, kalkan her uçağın yakıtını çok rahat şekilde karşılayabildiğimiz, savunma sanayi alanında büyüyüp kendi silahımızı ve mühimmatımızı üretebildiğimiz için ekonomimiz bu operasyonlardan şu an hiç etkilenmiyor” diye konuştu.

“NİYETLERİ TÜRKİYE’Yİ ZAYIF DÜŞÜRMEKTİ!”

Bölgede planı olan emperyalist güçlerin, Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile yükselişini fark ettiğini ve durdurmak için birçok oyuna giriştiğini dile getiren Milletvekili Şahin Tin, “367 garabeti üzerinden yapılmak istenenler. Ergenekon tertibi, Gezi olayları, 17-25 Aralık kumpasları, MİT tırlarının durdurulması, 15 Temmuz’daki hain kalkışma gibi hareketler, Türkiye’nin önünü kesmeye yönelikti. Onlar bugünlerin geleceğini biliyorlardı. Çünkü öyle planlamışlardı. İstedikleri bugün geldiğimiz noktada ekonomisi zayıf, oldubittilere itiraz edemeyen, boyun eğen bir Türkiye idi. Eğer bunu sağlayabilmiş olsalardı, bugün ihanetin koridorunu çoktan tamamlamış ve istedikleri kukla devleti kurmuş olacaklardı. Bugün geldiğimiz noktada Türkiye’deki maşaları aracılığıyla çevirdikleri oyunların amacını artık çok daha iyi anlayabiliyoruz. Şunu iyi bilsinler ki; milletimizdeki iman, vatan sevgisi ve liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var oldukça hainler emellerine asla ulaşamayacaklar” dedi.

“BAĞCILIK SEKTÖRÜNÜN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bağcılık sektörünün sorunlarının tespiti ve çözüm önerileri geliştirilmesi için kurulan komisyonun üyesi olduğunu hatırlatarak, “Bugün Güney ilçemizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla, teşkilatımızla bir araya geldik. Güney ilçemiz genellikle tarımla, bağcılık, zeytin üretimi ve kekik ve tütün üretimi yapmaktadır. Biz mecliste yeni bir görev aldık. TBMM’de bağcılık sektörü ve üzüm üreticilerinin sorunlarının araştırılarak alınacak tedbirlerin tespit edilmesi maksadı ile kurulan araştırma komisyonunda görev aldık. Denizli Milletvekili olarak siz üzüm üreticilerini temsil etmemiz gerektiğini düşündük. Üreticilerimizin sorunlarını doğru tespit etmek ve gerekli yerlere aktarmak için görev aldık. İlk toplantımızda bağcılarımızın ve üreticilerimizin hatta şaraplık üzüm üreten üreticilerimizin sorunlarını da ilettik. Nelerin yapılabileceğini, daha çok nasıl destekler yapılabileceğini, çiftçimizin nasıl daha çok kazanabileceğini anlattık. Bunun üzerine bu dönemde ciddi çalışmalarımız ve incelemelerimiz olacaktır. Üreticilerimizin ürünlerinin daha kaliteli ve daha pazarlanabilir olması için nelerin yapılacağını tek tek tespit edeceğiz. Üreticilerimizin daha fazla kazanması için gereken ne varsa yapacağız. Yaş üzüm ihracatı için gerekli kriterlerin çiftçiye aktarılmasını sağlayacağız. Yaş üzüm satışının tüccara kaptırmamak için neler yapılabileceğini konuşacağız. Gerek üzüm üreticiliği yapan çiftçilerimize gerekse üzüm mamulleri yapan üreticilerimizin sıkıntılarını ve çözüm önerilerimizi belirleyeceğiz. Bu raporları da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımıza, Başbakanımıza, Meclis Başkanımıza ve Cumhurbaşkanımıza sunacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.