enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5392
EURO
34,8728
ALTIN
2.432,00
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Sancar CHP Denizli’nin Hedeflerini Anlattı

Sancar CHP Denizli’nin Hedeflerini Anlattı
14.10.2017
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile açılan yeni il binasının açılışının ardından Denizlidedahaber.com’a konuştu. Sancar, CHP Denizli’nin yeni dönemdeki hedeflerini, yerel seçimlerde önceki dönemlerdeki başarısızlıkları ve müftülere nikah kıyma yetkisi verilen yasa tasarısı hakkında açıklamalarda bulundu.

 

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar CHP Denizli’nin yeni il binasının ardından Denizli’de daha güçlü olacağını ve yeni hedeflerle başarıya ulaşacağını belirtti.Sancar;” Öncelikle yeni binamızın açılışı ile partililerimize heyecan verebildiysek ne mutlu! Heyecanın olduğu yerde azim olur, başarı olur. Türkiye’nin ilk 7 katlı il binası ile daha iyi hizmet verebilmek, daha geniş alanlarda fikir üretebilmek için böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Sayın Genel Başkanımızın da aramızda bulunmasından çok memnun olduk. Bu vesile ile sanayicilerimizle, sivil toplum örgütlerimizle, kanaat önderlerimiz ve muhtarlarla toplantılar yaptık. Denizli’nin bir istişaresini yapmış olduk.”dedi.

Sancar;”Siyaset millete ve memlekete hizmet olma sanatıdır”

CHP İl BaşkanıSancar;”Siyaset millete ve memlekete hizmet olma sanatıdır. Eksik olan, millete mutsuzluğa, olumsuzluğa sürükleyen her konuya CHP müdahildir. Önümüzdeki seçimlerde yeni binamız ve açılışımızdan aldığımız heyecanla, dileriz ki belediyeleri de kazanıp vatandaşlarımıza sosyal demokrat anlayışta hizmet vermek istiyoruz. Bu hizmeti vermek için çalışma ve kendimizi anlatmak gerekir. Bu heyecanı sayın Genel Başkanımız bizlere verdi, bizler de korumaya devam edeceğiz. Malum ülkemiz çok ciddi cenderelerden geçmekte, karamsar günlerden geçmekte. İçte ve dışta güvensizlikler ve huzursuzluklar mevcut. Terör belası başımızı her geçen gün başımızı ağrıtmakta ve üzmekte. Bunun için mutlu ve huzurlu bir Türkiye için hizmet edeceğiz. Vatandaşlarımıza da doğru, dürüst, inanılır,güvenilir ve saydam bir belediyecilik hizmetini getirmeye çalışacağız.”dedi.

”En büyük sorunumuz adayımızın geç belirlenmesiydi”

CHP İl Başkanı Teoman Sancar CHP’nin yerel seçimlerdeki başarısının artacağını ve analizleri yaptıklarını belirtti. Sancar;”Seçimler bir analiz konusudur incelemek irdelemek gerekir. Biz burada neden kaybettik? Ya da neden daha fazla başarılı olamadık? Sorularını sorarak bu dönemde en çok irdelediğimiz konu budur. Bu sebeple de hedefimize ve başarımıza kilitlenmiş durumdayız. Yerel seçimlerdeki en büyük sorunumuzun adayımızın geç belirlenmesi olduğunu gördük. 1 milyonluk nüfusu olan Denizli’de alanlara çıkmak adına biraz geç kalındığını hissettik. Aday daha önce belirlenir, ortaya çıkar ve çalışırsa daha güzel şeyler olur diye düşünüyoruz. CHP’nin her ferdi aday gibi çalışmak istiyor. Zaten herkes böyle çalışırsa geçmişte yaşanan yol kazaları artık yaşanmayacaktır diye düşünüyorum”dedi

”Bu İktidarın topu taca atmasıdır”

Teoaman Sancar müftülere nikah yetkisi verildiği yasa tasarısını değerlendirdi. Sancar;” Türkiye’nin bu sığ gündemle meşgul edilmesi iktidarın, her zamanki gibi topu taca atmasıdır. Yani bir Amerika tarihte ilk defa Türkiye’nin vizesini durduruyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını mağdur ediyor. Bugün Almanya, Avusturya,Fransa, İngiltere ile yaşanan sorunlar ortada. Dünyanın birçok ülkesi ile selam verecek itibarımız kalmamış durumda. Biz hala çıkmış müftüleri konuşuyoruz. Bu iktidarın hedef yanıltma meselesidir. Ayrıca belediyelerin kıydığı nikahta hangi sorun olmuştur da bu düzenlemeyi gerektirmiştir. Kendi kafalarında bir dünya kurmaya çalışıyorlar. Müftüler nikah kıymak yerine, islamiyeti, inancı fikir birliği ile insanlarımıza doğru anlatmayı öğrensinler. Ayrıca belediyecilik hizmetleri içinde olan nikahın, oradan alınarak müftülere verilmesinin hangi kazanımı olacaktır? Hiç bir şey! Bu da insanlarda rahatsızlık yaratıyor. Kadınlarımız bu konuda haklarını arayacaklardır, bizlerde elimizden gelen desteği onlara vereceğiz”dedi.

CHP İl Başkanı Teoman Sancar ile gerçekleştirdiğimiz röportajın tamamını videodan izleyebilirsiniz!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.