enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5921
EURO
34,8652
ALTIN
2.502,81
BIST
9.684,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Sancar, Gerzele ve Yenişehir Mahallelerini Ziyaret Etti

Sancar, Gerzele ve Yenişehir Mahallelerini Ziyaret Etti
21.06.2018
A+
A-

CHP 3.sıra Milletvekili adayı Teoman Sancar 1200 Evler, Gerzele ve Yenişehir mahallelerini ziyaret etti. Ziyareti boyunca Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in de eşlik ettiği Sancar vatandaşlarla tek tek selamlaştı, sohbet etti.

Dolmuş duraklarında oturan vatandaşlarla da sohbet edip dertlerini dinleyen Sancar “Ulaşım ana planlarında toplu taşımacılığı öncelikli hale getireceğiz. En büyük sıkıntılardan biri olan trafik sıkışıklığı sorununa çözüm bulacağız. Kent merkezlerinde taşıt trafiğini sınırlandıracağız. Kent merkezleri ve bölgesel merkezlerde yayalaştırma uygulamalarını yaygınlaştıracağız. Toplu taşıma altyapılarını kentlerin her yerine ulaştıracağız. Böylece vatandaşlarımız rahat edecek ” dedi.

Piknik yapan vatandaşlara da afiyet olsun dileklerini ileten Sancar yeşil adaleti sağlayacaklarından bahsetti ” Cumhuriyet Halk Partisi insanın doğa ile olan ilişkisini doğa hakları kavramı çerçevesinde ele almaktadır. Doğa tüm formları ile var olma ve kendini yenileme haklarına sahiptir. İnsanın yaşama ve daha kaliteli bir hayat sürme haklarının temeli bu haklara dayanmaktadır. CHP bu anlayış çerçevesinde, doğayı insanın mülkü olarak gören, doğal kaynakları sınırsızca ve sorumsuzca tüketen politikaları reddetmektedir. Doğanın korunmasını ve çevre sorunları ile mücadeleyi tüm insanların görevi olarak kabul etmektedir. Bu görev yaşam hakkının yanı sıra sosyal adalet ilkemizin de bir gereğidir. Daha adil ve eşit bir toplum inşa etmenin ön koşullarından biri doğayı korumak, yeşil adaleti sağlamaktır. AKP yalnızca iklim değişikliği ile mücadelede sınıfta kalmamış, aynı zamanda, doğrudan kamu eliyle, kamu özel sektör ortaklığıyla ya da özel sektörün önünü açarak doğa katliamlarına imza atmıştır. İnşaat, madencilik, enerji, ulaştırma, sanayi ve tarımda AKP politikaları ekosistemlere geri dönülemez zararlar vermiştir. Doğal kaynaklarımız talan edilmiş, iktidara yakın, dar bir zümre tarafından yağmalanmıştır. AKP, kaynakların aşırı tüketimi ile kırılgan kesimlere zarar vermekte, gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı hiçe saymaktadır. Bu duruma bir dur deme vakti geldi artık. Sizler ailenizle, çocuklarınızla birlikte doğayla içi içe vakit geçirebilin diye bizler yeşil adaleti sağlayacağız” dedi.

Genç Kart

Gençleri de unutmayan Sancar” siz gençlerimiz bizim geleceğimizsiniz, yarınlarımızsınız, ama işsizsiniz. Yıllarca okuyorsunuz, emek harcıyorsunuz ama iş bulamıyorsunuz. Artık yeter. Gençlerimiz işsiz kalmayacak. Meslek eğitimini kesintisiz temel eğitimin sonrasında başlatacağız. İş garantili mesleki eğitimi hedefleyeceğiz. 15 – 25 yaş aralığındaki öğrenci veya işsiz olan gençlerimize “Genç Kart” vereceğiz. Tren bileti satışlarında Genç Kart sahiplerine % 50 indirim uygulayacağız. Genç Kart sahiplerine ücretsiz aylık 2 GB mobil İnternet erişimini sağlayacağız. Genç Kart ile kültür sanat etkinlik biletlerinde ve mağazalarda “Gençlik İndirimi” uygulanmasını sağlayacağız. gençlerimiz rahat edecek, işsiz kalmayacak” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.