enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5025
EURO
34,8826
ALTIN
2.437,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Sancar’dan Çapar ve Zolan’a Sert Eleştiri

Sancar’dan Çapar ve Zolan’a Sert Eleştiri
19.07.2017
A+
A-

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar Bugün İl Başkanlığında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Sancar” Denizli gündemini meşgul etmemesi ve kamuoyunun yanlış bilgilendirilmemesi için bu toplantı yapıyoruz”dedi.

Teoman Sancar

Teoman Sancar

Teoman Sancar bir kaç gündür televizyon ve gazetelerde CHP grubuna, Belediye Meclisi Grubuna ve İl yönetimine yönelik Bekir Çapar’ın CHP Yönetiminden ihraç edilmesiyle yaptığı beyanların yanlış beyanlar olduğunu belirtti.

Sancar Açıklamasında şunları söyledi;

”Çapar’ın ‘Osman Zolan’ı övdüğüm için İhraç edildim’ beyanları gerçek değil”

Sancar;”Partimizin Bekilli Belediye Meclis Üyeliği ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulunmuş ve 13 Ocak 2017 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu tarafından Partiden İHRAÇ edilmiş Sayın Bekir ÇAPAR’ın birkaç gündür kamuoyunda paylaştığı “Osman Zolan’ı övdüğüm için ihraç edildim” beyanları gerçeği yansıtmamaktadır. Zira Bekilli İlçe Başkanlığımızın Belediye Meclis Üyesi Bekir ÇAPAR’ın Kesin İhraç istemiyle ilgili müracaatlarının gündemi Bekilli Belediye Başkanımızın ilçesine hizmet etmesini engellemek, aksatmak ve Belediye Meclis Üyesi seçildiği Partinin Belediye Başkanı aleyhinde olumsuz söylemlerde bulunarak hem Partimizi, hem de Belediye Başkanımızı toplum önünde yıpratma çalışmalarıdır.”dedi.

” Bekir Çapar’ı Uyarıyorum”

Sancar;”Buradan son kez Sayın Çapar’ı uyarıyor ve kendisini Belediye Meclis Üyesi Adayı göstererek bugün Bekilli İlçesinde ve Büyükşehir Belediyesinde Meclis Üyesi olmanı sağlayan Parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Bugün çıkıp da şahsi şovlarını Cumhuriyet Halk Partisi üzerinden yapmaya kalkma, lütfen geçmişte üyesi olduğun Partiye saygını koru, kimlere hangi amaçla övgü yağdırıyorsan bizleri ilgilendirmez ama Cumhuriyet Halk Partisini basamak olarak kullanmaya çalışma.”dedi

Teoman Sancar basın açıklamasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a da Belediye Meclisi’ndeki açıklamaları nedeni ile cevap verdi.

”Zolan Kale Belediye Başkanı’nı konuşmuyor, CHP olunca ağzı sulanarak konuşuyor”

Teoman Sancar Osman Zolan’ın ve Bekir Çapar’ın işin doğrusunu bildiğini ve Bekir Çapar’ın Osman Zolanı övdüğü için partiden ihraç edilmediğini belirti. Sancar konunun AK Parti Kale Belediye Başkanı, İhraç edilen 12 parti üyesi olduğunda konuşmadığını CHP olduğunda ”Ağzının Sulanarak” konuştuştuğunu söyledi.
Sanca açıklamasının devamında şunları söyledi;” Sayın Zolan Sizi geçenlerde de uyarmıştık ama Sizde Sayın Çapar gibi Cumhuriyet Halk Partisi üzerinden kendinize prim çıkarmaya çalışmayın. Kendi Partinizdeki istifalara cevap verecek yüreğiniz yokken, AKP içinde disipline verilen Milletvekili Adayları, Belediye Meclis Üyeleri hakkında kesin ihraç istenmesinin sebeplerini Kamuoyuna açıklayamazken çıkıp da Komşu Evi karıştırmaya çalışma!
Ayrıca tüm Kamuoyunun bilmesini isteriz ki Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Meclis Grubumuz seçildiği günden bu yana “Muhalefet” için değil Millete ve Memlekete Hizmet için koşturmuşlar ve mücadele etmişlerdir. Çünkü bizim siyaset anlayışımız Kamuya ve Halka hizmet etme anlayışıdır.
Biz geçmişte görev yapan Belediye Başkanlarımızdan, Meclis Üyelerimizden, Çalışanlarımızdan ve Denizli’li hemşehrilerimizden teslimaldığımız şehrimizi gelecek nesillere de yaşanacak bir şehir olarak bırakmaktan başka bir düşüncemiz yoktur.” dedi.

Teoman Sancar Kabine Değişikliğine Değindi

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar Başbakan Binali Yıldırım’ın bugün açıkladığı kabine değişikliği ile ilgili olarak konuştu. Sancar;”Kabinede sadece isimler değişmiştir. AKP’nin zihniyeti, anlayışı, ideolojisi, toplumda yarattığı huzursuzluk ve mutsuzluklar değişmemiştir. Kişiler gelir geçer Adalet Bakanı, İç İşleri Bakanı A kişisi olur B kişisi olur. Bizim istediğimiz hükümetin memleketi yönetme zihniyeti değişsin, yönetme anlayışı değişsin. İşte yerelde Osman Zolan nasıl CHP’den prim çıkarmaya çalışıyorsa, genelde de aynı zihniyet var. Siyaset iktarla, mualefetle birlikte olabildiği gün huzurlu bir gündür. Türkiye çok önemli günlerden çok önemli cendereden geçmekte. Millet olarak memleket olarak birlikte olmak zorundayız”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.