enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4905
EURO
34,9626
ALTIN
2.434,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Sancar,”Milletvekili Seçilirsem İlk İcraatım Denizlispor için Olacak”

Sancar,”Milletvekili Seçilirsem İlk İcraatım Denizlispor için Olacak”
A+
A-

CHP Denizli Milletvekili adayı Teoman Sancar 24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala katıldığı bir televizyon programında gündemi değerlendirdi. Sancar milletvekili seçilmesi halinde ilk icraatının Denizlispor için olacağını açıkladı.

CHP Denizli Milletvekili adayı Teoman Sancar 24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala katıldığı bir televizyon programında gündemi değerlendirdi.

”Futbolu siyasete alet ettirmeyeceğim”

Teoman Sancar televizyon programında milletvekili seçilmesi halinde Denizli için ilk ne yapacağını açıkladı. Sancar,”Denizli için çok ilklerim var. Ama yapacağım ilk iş Denizlispor başkanını ziyaret etmek olacak. Denizlispor yönetimini ziyaret ederek, Denizlispor’un yeniden şahlanması için sağlamaya çalışacağım. İlk bağış yapacağım yer orası olacak.Artık futbolcuları siyasete alet ettirmeyeceğim. Futbolu siyasete alet ettirmeyeceğim.Yöneticileri siyasete alet ettirmeyeceğim ve bütün uğraşım bu yönde olacak.”dedi.

”Parti meclis üyesinin yönetimde ne işi var?”

Siyasetçilerin Denizlispor yönetiminde olmasını eleştiren Sancar,”Belediye meclis üyesinin, il yönetim kurulu üyesinin Denizlispor yönetiminde ne işi var. Bir iktidar partisinin meclis üyesi ne işi var. Bırakın sporu spordan anlayanlar yapsın. Destek vereksen ver. Belediyesin sonuçta desteğini ver. Yıllar önce Denizli Belediyespor vardı, ne oldu? Sayın Zolan ile ben belediye meclis üyesiyken saatlerce tartışırdık. Bu yüzden ilk icratımız tarafsız,demokratik,hiç bir siyasete alet edilmeden, Denizlililere emanet edilerek profesyonel bir yönetimle Denizlispor’un desteklenmesine çalışacağım.”dedi.

CHP Denizli Milletvekili adayı Teoman Sancar’ın gündeme dair değerlendirmelerinin tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.