enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Şapka düşmüş kel görünmüştür

Şapka düşmüş kel görünmüştür
30.09.2017
A+
A-

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, 1 Ekim’de başlayacak yeni yasama yılı öncesinde yaptığı açıklamada, Türkiye’yi zor ve sıkıntılı bir sürecin beklediğine işaret çekti.

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı değerlendirmesinde  “Yurttaşlarımızın gelecek kaygısı hat safhaya çıkmıştır. Zaman zaman dile getiriyoruz. İnsanımız ekonomik anlamda sıkıntı. Borç yükü altında eziliyor. İcra davaları aldı başını gidiyor. Günü kurtaran evine ekmek götürebilen kendini şanslı sayıyor. Buna karşın ekonominin görünmeyen yüzünü ortaya koyan hükümet kanadı vatandaşın ağzına bir parmak bak sürerek onlar da  gerçeğin anlattıklarının tam tersi olduğunu bile bile kandırma yoluna gidiyorlar. Ancak şapka düşmüş kel görünmüştür. İnsanlarımız yere kadar sizlere inanmış gibi davranacak. Zamanı geldiğinde de gereken yanıtı verecektir” dedi.

 

“BÖLGEMİZ SIKINTILI”

Türkiye’nin son dönemlerde izlediği dış politika nedeniyle ülke insanlarının önümüzdeki süreçte yaşayacağı tehditlere dikkat çeken Basmacı, “Kuzey Irak’ta yaşananlar ortada. Suriye’deki gelişmeler tartışılıyor. Oyun ortada. Hükümet bu oyunu izlemekle yetiniyor. Hamasi nutuklarla yine günü kurtarıyorlar. Ne olacağına dair insanlarımıza net bir şeyler anlatılmıyor. Hal böyle olunca bir dönem bölgesinde barış içinde yaşanan ülkemiz, yanlış politikaların esiri olmuş, yönünü nereye dönecek bilemez hale gelmiştir. Bu da muhalefet olarak bizleri ve vatandaşları düşündürmektedir. Yeni yasama yılı bu sıkıntıların gölgesinde başlayacak. CHP olarak biz varolduğumuz sürece cumhuriyetimizin insanlarımızın ve ülke menfaatlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İçiniz rahat olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.