enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3670
EURO
35,0307
ALTIN
2.325,51
BIST
9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Sarayköy’de İl Kongrelerini Aratmayan AK Parti İlçe Kongresi

Sarayköy’de İl Kongrelerini Aratmayan AK Parti İlçe Kongresi
03.12.2017
A+
A-

Sarayköy Kapalı Spor Salonu’nda yapılan AK Parti Sarayköy 6. Olağan Kongresi’nde Mevlüt Arık görevi Sarayköy Lisesi’nde müdürlük yaptığı dönemlerde öğrencisi olan 37 yaşındaki Volkan Gezen’e devretti.  Özenle hazırlanan ve İl Kongrelerini aratmayan salona partililer tam kadro katıldı.

AK Parti Sarayköy İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresi İlçe Kapalı Spor Salonu’nda düzenlendi. Coşkunun hakim olduğu kongrede ilçe teşkilatı tarafından özenle hazırlanan salon il kongresini aratmadı.

Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Sarayköy 6. Olağan Kongresi’ne AK Parti Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve MKYK Üyesi Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, AK Parti Denizli İl Başkan Vekili Halil Turan ve partililer katıldı.  

“BİRLİKTE ÇOK İŞ BAŞARDIK”
Dev ekranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının yer aldığı videonun izlenmesinin ardından bayrağı yeni ilçe başkanı Volkan Gezen’e devreden AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Mevlüt Arık, konuşmasına “Düğünümüz hayırlı olsun” diyerek başladı. Arık, “ Sizlerle yol arkadaşlığı yapmaktan çok büyük onur duydum.  Bugün sadece ilçe başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Yine burada olacağım, kalbim de gönlüm de sizinle beraber.  2014 yerel seçimleri öncesi görevi Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’tan devraldık ve ilçe başkanı olduk. Bize bırakılan emanete sahip çıkmaya çalıştık. Bayrağımı devredeceğim arkadaşım benimle beraber yönetime gelmiş, benimle beraber meclis üyeliği yapmış şuanda başkan yardımcılığı yürüten manevi oğlum, aynı zamanda lise döneminden öğrencim. Bu göreve çok uygun bir kişi olduğunu biliyor ve başaracağına da inanıyorum.  Çünkü kendisiyle az zamanda çok iş başardık. Kendisine ve yeni yönetimine başarılar dilerim” dedi.  

“HEP BİRLİKTE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “İlçe Başkanımız Mevlüt Arık, Hiçbir siyasi istikbal-i beklentisi olmadan bugüne kadar teşkilatın en zor görevinde şerefiyle, onuruyla, maddi, maneviyatıyla destek verdi, yanımızda oldu. Allah ondan razı olsun. Şimdiye kadar görev almış tüm başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.  İlçe başkanlıkları değişimin ve gelişimin gerçekleştiği yerler. Görevi öğrencisi Volkan Gezen’e bırakacak olan Mevlüt Arık hocamızın çizgisi, misyonu yeni yönetimimizle devam edecek. Bu vesileyle geçmiş yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bundan sonra görev yapacak olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bende ilçe başkanlıklarından, sandık yönetim kurulu üyeliğinden gelmiş arkadaşınız olarak bu zamana kadar nasıl iç içe olduysak bundan sonra da ilçe başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe teşkilatımız ile birlikte olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“MAZERET YOK ÇALIŞMAYA DEVAM”


Sarayköy’e verdikleri sözleri yerine getirmek için yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sarayköy saray gibi olacak dedik. Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam edeceğiz. Denizli’de ne varsa Sarayköyümüzde o olacak demiştik.  Alt yapıyı baştan aşağıya yapacağız demiştik.  Söz verdiğimiz gibi yerine getirdik. Sizin verdiğiniz destekle sözlerimizi yerine getiriyoruz.  Bize yakışan emanete sahip çıkmaktır. Bu emanete sahip çıkmakta bu emanete sahip olmaktır. Hizmetleri cesaretli bir şekilde yapmaktır dedik ve alt yapı için ilk kazmayı vurduk. Alt yapı cesaret, sabır ve destek ister. Yarınımız daha iyi olsun diye gelecek nesillerimiz sorun yaşamasın diye alt yapımızı pırıl pırıl yapacağız. Bugün gerçekleştirdiğimiz ilçe kongremizde yeni seçilecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Mevlüt abimize de güzel bir kongre gerçekleştirdiği için çok teşekkür ederim.  Mazeret yok çalışmaya devam” diyerek konuştu.  

Hazırlanan kongre salonu için ilçe teşkilatına teşekkür eden AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Cahit Özkan, “Bu muhteşem kongreyi tertip eden ilçe teşkilatımızı yürekten kutluyorum. Bir il kongresinde miyiz yoksa Büyükşehir kongresinde miyiz diye şüphe ediyoruz. Böyle muhteşem kongrede bizleri biraraya getirdikleri için emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.  Tebrik ediyorum. Eskimiz yenimiz yok. Bu davaya hizmet eden başkanlarımız ve yönetimdeki arkadaşlarımız görevde olsa da olmasa da bu dava için yürümeye devam edecekler. Bundan hiçbir şüphemiz yok. Biz halka hizmet anlayışı için devam ediyoruz” dedi.

Birlik ve beraberlik içinde çalışmalara devam edeceklerini ifade eden AK Parti Milletvekili Şahin Tin, “Sarayköy ilçe teşkilatımızı tebrik ediyoruz. Şimdiden güzel çalışmalar temin ediyor, Sarayköy için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili Sema Ramazanoğlu ise, “Öncelikle bu güzel kongre salonunu hazırlayarak emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Partimizin kurulduğu günden bu yana emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu ilmek ilmek örülen ak sevda. Buraya her bir ilmek atanın elinden de öpüyorum, anından da. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun. Demokrasinin en güzel önemi seçim ve değişim.  Kongre diyince havada uçuşan sandalyeler gelir ancak bizim kongrelerde neşe ve muhabbet gelir. Bu bir bayrak yarışı… El ele kol kolayız” diye konuştu.

Görevi Mevlüt Arık’tan alarak AK Parti Sarayköy İlçe Teşkilatının yeni başkanı olan Volkan Gezen, “Bugün partimi ve ilçemiz için çok önemli bir gün binlerce vatandaşımız ile birlikte 6. Olağan kongremizi gerçekleştirdiğimiz için çok heyecanlıyız. Ayrıca teşkilatımızın abisi, hocası Mevlüt Arık Başkanımızdan bayrağı devraldığımız için çok gururluyuz. İnşallah hep birlikte el ele gönül gönüle çalışacak, partimizi daha iyi yerlere getireceğiz” dedi.

Yoğun katılım ile gerçekleştirilen kongre sonunda AK Parti Sarayköy İlçe Teşkilatının yeni başkanı olan Volkan Gezen’in yönetiminde Aysel Yayla, Bayram Karaduman, Bülent Çetin, Ceyhun Karaman, Esin Bayrakçı, Fatma Demirbakan Kurt, Mehmet Emin Çiftçioğlu, Mehmet Sait Dikici, Memduh Akça, Orhan Kılınç, Ozan Konya, Özgür Kılıç, Selahattin Karaoğlanoğlu ve Uğur Kavak yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.