enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5463
EURO
34,8430
ALTIN
2.435,06
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Sarıoğlu 15 Temmuz’un Önemini Vurguladı

Sarıoğlu 15 Temmuz’un Önemini Vurguladı
14.07.2017
A+
A-

Denizli’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin önde gelen isimlerinden Caner Sarıoğlu 15 Temmuz ile ilgili bir açıklama yapan Sarıoğlu;” 15 Temmuz Milli iradenin ve birlikteliğin adıdır. Ön plana çıkma ve kendini ispat etme aracı değildir.”dedi.

Caner Sarıoğlu

Caner Sarıoğlu

Sarıoğlu’nun açıklaması şu şekilde;

Fetö terör örgütü tarafından 15 Temmuz Kalkışma Girişimi tüm Türkiye’de Milli ve Millet iradesi ile engellenmiştir. Bu kalkışmada Denizli halkı gereğini yapmış, meydanları sabahlara kadar boş bırakmamıştır. Türk Milleti sağcısı ve solcusu ile bir bütün olarak iradesini ortaya koymuş, Vatanın bölünmez bütünlüğünü canı pahasına koruyacağını alenen beyan etmiştir. Herkes tarafından da bilinmektedir ki 15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olmasının en büyük nedenlerinden biride MHP Genel Başkanı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin; hükümetin yanında olduğunu ve Türkiye’yi Dış mihrakların  gayrı meşru çocuklarına teslim etmeyeceğini açıkca beyanıdır. Bu beyana istinaden Türkiye’nin her ilinde ve Denizli’mizde kalkışmanın ilk saatlerinden itibaren Vatan ve Millet Sevdalısı Ülkücüler meydanlardaydı. Bunu da bir tarafa not edelim ki millet iradesini kimse bir siyasi partiye bağlamasın. Gelelim bir garip halde olan belediye başkanlarına; 15 Temmuz Fetö Kalkışma Girişimine karşı çıkmak için Denizli Çınar Meydanına akın eden devlet erkanı’nın bir kısmı ile halk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,la birlikte meydanlarda idi. Ama gecenin ilerleyen saatlerine kadar ne Merkezefendi Belediye Başkanını ne de Pamukkale Belediye Başkanını meydanlarda göremedik. Gözler Bu Belediye Başkanlarını ararken, Saatler sabah’ın 4’üne yaklaştığında bu iki belediye başkanlarımız bulunup geldiler. Bunu hem siyasiler hem de basın bir süre konuşmuştu.

Aradan 1 yıl geçti ve;

15 Temmuz Kalkışma Girişiminin yıl dönümde verilen Demokrasi mücadelesini unutmamak ve unutturmamak adına Merkezefendi ve Pamukkale Belediyesinin hazırladığı resim sergilerine bir göz attık.

Bu iki resim sergisine baktığımızda; Kalkışmanın İlk saatlerinden sonuna kadar meydanlarda olan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın bir tek resminin bile olmaması dikkatlerimizden kaçmamıştır. Bu durum, Büyükşehir Belediyesi ve iki merkez ilçe Belediyemizin aynı iktidar partisine bağlı olmalarına rağmen belediyeler arası bir sıkıntının olduğunu mu işaret etmektedir?

Resim sergilerini göz önüne alırsak başkanlar arasındaki çekişme açıkça ortaya çıkmaktadır.                         15 Temmuz Milli iradenin otaya koyulduğu bir dönemi unutmamak ve unutturmamak için yapılan etkinliklerde kişilerin kendilerini ön plana çıkarma çabalarıda görülmektedir.

Siyasi ikbal uğruna kişilerin sadece kendilerini ön plana çıkartmaları Halk İradesini ve Milli Birlikteliği yok saymaları kabul edilemez bir olaydır.

Bu tür etkinliklerde; Türk Milletinin ve Denizli’mizde meydanları dolduran halkımızın göstermiş olduğu milli irade ortaya koyulmalıdır.

Bu Kavga senlik – benlik kavgası değil, bu kavga kahramanlık kavgası da değil.

Bu Kavga; Türk Milletinin Ve Türk Devletinin Varoluş Kavgasıdır.

Yeni Kapı Ruhu ile yeni bir sayfada açılan Milli birlik ve birlikteliği Unutmayın!”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.