enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5491
EURO
34,7347
ALTIN
2.492,76
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Sema Ramazanoğlu 15 Yıllık İktidarı Değerlendirdi

Sema Ramazanoğlu 15 Yıllık İktidarı Değerlendirdi
03.11.2017
A+
A-

64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, AK Parti iktidarının 15. yılında açıklamalarda bulundu.  Dr. Sema Ramazanoğlu;”Ak Parti kadroları olarak İlk günkü heyecanla ve aşkla her zamankinden daha diri, her zamankinden daha vakur bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.”dedi.

Sema Ramazanoğlu sözlerine şöyle devam etti.”3 Kasım 2002 Genel Seçimi sonuçları bu ülkenin dönüm noktasıdır, yeni bir miladıdır. Resmen 14 Ağustos 2001 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde başlayan ancak kökü çok daha eskide olan kutlu yürüyüşümüz 3 Kasım 2002 günü milletimizin teveccühüyle iktidara gelmiştir. Bu seçimle birlikte on yıllar boyunca koalisyonlarla boğuşan, türlü siyasi çatışmalarla yıpranan ülkemiz istikrara kavuşmuş ve gerçek potansiyelini ortaya çıkarmıştır.”dedi.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.”

Ramazanoğlu;”Osmanlı Devleti’nin manevi kurucusu Şeyh Edebali’nin “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” sözünü şiar edinen AK Parti kadroları, göreve geldiği günden beri insanı merkeze alan, milleti amir, devleti memur gören bir zihniyetle Türkiye’yi değiştirmiş ve uluslararası toplum içinde hak ettiği yere taşımak için yoğun bir gayret göstermiştir. Bundan sonra da bu felsefemizle halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda yapacağımız çalışmalara devam edeceğiz. Bugüne kadar girdiğimiz bütün seçimlerden zaferle çıksak da hiçbir zaman zafer sarhoşluğu yaşamadık. Seçim sonuçlarında halkımızın desteğini bir gövde gösterisi olarak değil, millete hizmet için bir araç olarak gördük. Önümüzdeki her seçime de böyle bakmaya devam edeceğiz.”dedi.

”Durmak yok yola devam”

AK Parti Milletvekili Sema Ramazanoğlu;”Bugün demokrasimizin, milletimizin zafer günü… Daha yolun başındayız… Ak Parti kadroları olarak İlk günkü heyecanla ve aşkla her zamankinden daha diri, her zamankinden daha vakur bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. İnşallah 15 yılda olduğu gibi önümüzdeki 2 yılda da güzel hizmetlere imza atarak 2019’da tekrar milletimizin huzurunda olacağız. 2019’da da “Durmak Yok, Yola Devam” diyerek Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 için koyduğumuz hedefleri bir bir gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu hedeflerin neticesinde Türkiye Cumhuriyeti hem vicdani duruşunu güçlendirecek hem de Avrupa’da ve dünyada yükselen güç olan rolünü pekiştirecektir.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.