enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Sema Ramazanoğlu,19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı

Sema Ramazanoğlu,19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı
19.05.2018
A+
A-

64. Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

19 Mayıs 1919 tarihi, İstiklal Mücadelesi’nin bir meşalesi ve aynı zamanda ülke tarihimiz açısından müstesna bir dönüm noktasıdır. Bu tarih Anadolu’nun her yerinde yükselen bağımsızlık ruhunun kıvılcımıdır.

Her dönemde olduğu gibi milletimiz bu dönemde de üstün fedakârlıklarıyla kendi kaderini başkalarına asla bırakmamış, yine kendisi tayin etmiştir. Bağımsızlık mücadelesini başlatan Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları, yalnızca bu ülkenin değil, bu kadim coğrafyanın da kaderine başta gençlerimiz olmak üzere milletimizle birlikte yön vermiştir.

Biz nasıl 1919 tarihinde ülkemizin geleceği olan gençlerimizden güç aldıysak bugün de ülkemizi çok iyi noktalara taşımada gücümüzü yine gençlikten alıyoruz.

Bu ülkenin evlatları nasıl milli mücadele döneminde memleket meselelerine kayıtsız kalmamışsa, vatana alçakça kasteden darbelere karşı da asla sessiz durmamıştır. Gençliğine inanmayan ve güvenmeyen bir toplum geleceğini inşa edemez. Her daim vurguluyoruz ki güçlü, müreffeh bir Türkiye’yi gençlerimizle birlikte inşa ve ihya edeceğiz.

Türkiye olarak 2023 hedeflerimizi, ardından ise 2053 ve 2071 vizyonlarımızı gençlerimizin gücü ve enerjisi ile gerçekleştireceğiz. Şüphemiz yok ki, ülkemizi büyütme ve geliştirme yolunda gençlerimiz üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklardır.

Bu vesileyle, milletin yeniden diriliş mücadelesi sonunda kazanılan büyük zaferi ülkenin geleceği olan gençlerimize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Geleceğimiz, umudumuz, istikbalimiz olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.