enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5523
EURO
34,8893
ALTIN
2.430,57
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Şirinköy’de Bozkurt Mehmet Uz Sesleri

Şirinköy’de Bozkurt Mehmet Uz Sesleri
07.06.2018
A+
A-

MHP’nin genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz’un son durağı Şirinköy Mahallesi oldu.

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ara vermeden Denizli’nin her noktasına ulaşmayı hedefleyen Mehmet Uz’un son adresi Şirinköy Mahallesi oldu. Büyük bir destekle karşılanan Uz, Şirinköy’den en fazla oyu alarak birinci parti olacaklarını söyledi.

Şirinköy Mahallesi’nde Meydan Kıraathanesi, Halıköy Cami Meydanı ve Demler Mahallesi meydanında yüzlerce vatandaş ile buluştu. Vatandaşlarla sohbet ederek Cumhur İttifakını anlatan genç Milletvekili Adayı Uz, “Konu makam değil memleket. Biz bu şehrin sevdalısıyız. Gönül verdiğimiz Denizlimizin refahı için var gücümüz ile çalışacağız” açıklamalarında bulundu.

“TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ”

Ülkenin terör sorununa çözüm olacaklarını belirten Uz, “PKK terör örgütüne destek veren bir şahsa özgürlük isteyenler, ülkenin şerefli komutanın apoletlerini sökeceklerini söylüyorlar. Bu ülkede terör sempatizanlarını destekleyip şerefli komutanlarımıza dil uzatan namertlere inat terörün kökünü kazıyacağız” dedi.

Şirinköy halkına gösterdikleri ilgi ve verdikleri destek sözü için teşekkür ederek minnetini sunan genç Milletvekili Adayı ‘Bozkurt Mehmet’ sloganlarıyla uğurlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.