enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5286
EURO
34,9326
ALTIN
2.438,75
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

“TARIMDA GÖZ BEBEĞİDİR DENİZLİ”

“TARIMDA GÖZ BEBEĞİDİR DENİZLİ”
06.03.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili  ve MKYK üyesi Av. Cahit Özkan 28 Şubat – 4 Mart 2018 tarihleri arasında 14.’sü gerçekleştirilen ve EGS Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenmiş olan, Tarım ve hayvancılık sektörünün Ege’deki en büyük ve en iddialı zirvesi olan “Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı”na katıldı.

Tarım ve hayvancılık alanında başarısını her geçen gün artırarak, önemli bir ihracat potansiyeli yakalayan Denizli’nin, sektördeki son yeniliklerin sergileneceği “Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı” ile Türkiye’nin dört bir yanından gelecek katılımcı ve ziyaretçilere ev sahipliği yapmaya devam edeceğini belirten Özkan, beş gün boyunca devam eden “Ege Tarım ve Hayvancılık Fuarı”  kent ekonomisine de ciddi anlamda kazanç sağlayacak” diye konuştu.

ÇİFTÇİLERİMİZİN TEKNOLOJİDEN İSTİFADE ETMELİDİR

Fuara çevre illerden çok sayıda ziyaretçi geldiğini ve katılımcıların fuardan memnuniyetlerini dile getirdiğini ifade eden Özkan: “Amacımız çiftçilerimizin teknolojiyi çok iyi kullanmaları ve bundan istifade etmeleridir. Denizlili çiftçilerin yanı sıra çevre illerdeki çiftçilerin de her yıl tarım fuarını beklediklerini kaydeden Özkan, tarım fuarının bölgenin en büyük fuarı haline geldiğini söylerken, tarım ile ilgili bu tür fuarları, tarıma yönelik teknolojinin gelişimini takip etmek ve verimliliği arttırarak daha çok yurttaşımızın bu alanda çalışma ve üretim yapmasına katkı sağlayacak etkinlikler olarak gördüğünü belirtti.

DENİZLİ BÖLGEDE BİR CAZİBE MERKEZİDİR

Tarım ve hayvancılık, hem ülke ekonomimizin gelişmesi hem de bu alanda çalışan yurttaşlarımızın da ekonomilerinin gelişerek daha huzurlu ve mutlu bir ortamda yaşamaları açısından büyük önem taşıyor. Denizli, ağırlıklı olarak tarım ve hayvancılığın elverişli olduğu ve gelişmesine uygun olan bir ilimizdir. Denizlili çiftçilerimiz de bu fuara gelerek tarım ve hayvancılıkta teknolojik olarak gelinen son noktayı görme imkanı bulacaklardır. Fuarın gerçekleşmesine vesile olan tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Tarım Fuarı’nı gezerek, katılımcı ve ziyaretçilerle sohbet eden AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Özkan; üretim noktasında teknolojinin çok önemli olduğunu ifade ederken: “Burası, tarım teknolojilerinin geliştirilmesi için, üretim konusunda teknolojilerin var olduğu bir tarım fuarı. Bugün bölgenin içerisinde bir cazibe merkezi olan Denizli, Tarım Fuarı’na ev sahipliği yapıyor. Çevre illerden çok büyük katılım var. Tarımın omurgası olan Denizli’de inşallah alternatif ürünlerin ve hayvancılığın daha da gelişeceğini ümit ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.