enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5002
EURO
34,7280
ALTIN
2.489,31
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

TBMM’de Gerginlik

TBMM’de Gerginlik
30.11.2017
A+
A-

TBMM’de gerçekleştirilen oturumda Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’e soru yöneltmesi gerginlik yarattı.

TBMM’de gerçekleştirilen Yüksek Seçim Kurulu teşkilat yapısı değişikliğinin görüşüldüğü genel kurulda CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’e Zarrab Davası ile ilgili sorusundan sonra ortam gerildi.

”Takipsizlik kararı kalkacak mı?”

Arslan genel kurulda söz alarak;”17-25 Aralık yolsuzluk davasında yeni bilgi ve deliller ortaya çıkmıştır. Bu konu hakkında takipsizlik kararını kaldırarak dava açılmasını sağlayacak mısınız?”sorusunu Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’e yöneltti.

”CHP FETÖ Partisi olma sürecinde”

Kazım Arslan’ın bu sorusuna Bakan Gül Reza Zarrab davasını kast ederek;”Bizim hükümetimizden çok CHP bu davayı takip ediyor. 10 bin km ötedeki bu davayı hangi hararet, hangi aşk hangi motivasyon sizi oraya kadar götürüyor.Türkiye aleyhine yapılan bu kumpas davasını 10 bin km öteden takip ediyorsunuz. Bu Türkiye adına çok büyük utanç verici bir durumdur.”dedi. Bakan Gül’ün;”Atatürk’ün kurduğu partinin FETÖ partisi olma yolundaki süreci bizleri üzüyor” cümlesi genel kurulda kargaşa yarattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.