enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5921
EURO
34,8652
ALTIN
2.502,81
BIST
9.684,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

TDP Denizli İl Başkanı Orçun Sarıhan güven tazeledi

TDP Denizli İl Başkanı Orçun Sarıhan güven tazeledi

TDP Denizli İl Teşkilatında 18 Temmuz Pazar günü saat 15.00’te başlayan kongrede yoklamanın ardından başkanlık divanı seçildi. Seçimin sonucunda divan üyeleri Akif Akar, Şebnem Kuzcu, Ayla Ercan oldu. Divan seçimi sonrası beş aylık döneme ilişkin faaliyet raporu ve mali rapor okunarak oylandı. Kurucu yönetim, mali ve idari açıdan ibra edildi.

Kongrenin siyasal konuşmalara ayrılan bölümünde, başkanlığın tek adayı olan Orçun Sarıhan söz aldı. Partilileri ve basın mensuplarını selamlayarak konuşmasına başlayan Orçun Sarıhan, kongreye Denizli merkezinden ve ilçelerden katılım sağlayan parti üyelerine teşekkürlerini iletti.

TEK UMUT TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ, ÇARE SARIGÜL…

Pandemi döneminin her tür olumsuz etkilerine rağmen kısa zamanda bir araya gelerek güzel işler yaptıklarını ifade eden Orçun Sarıhan, “Zor dönemlerde kurulan birliktelikler, küçük sarsıntılarla yıkılmayacak ölçüde güçlü olur. İşte biz tam olarak bunu başardık. Yedi ilçemizde bir araya gelen, değişime inanan ve değişimin yoluna baş koyan yürekli insanların kurduğu bu birliktelik kolay kolay hiçbir şeyden zarar görmez. Çıkarların değil, inancın; günlük hesapların değil, ülkenin istikbalinden duyulan kaygının bir araya getirdiği bu yapı, inanıyorum ki kısa zamanda Türkiye’yi yönetmek için en büyük aday konumuna gelecektir” dedi.

Her gün peş peşe patlayan skandallarla bu iktidarın bu toplumu artık yönetemez duruma geldiğine değinen Sarıhan, “İktidarı olsun, muhalefeti olsun, mevcut siyasal yapıların halk için bir umut vadetmediğini ifade etti. Sarıhan, “Çok açık olarak görülmektedir ki, mevcut yapıların günümüz siyasetinde bir hükmü kalmamıştır. Vatandaşın derdine makul ve mantıklı çareler öneren tek siyasal parti Türkiye Değişim Partisi’dir. Bu toplumda açılan derin yaraları tedavi edebilecek politikalara ve kadrolara sahip tek lider, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’dür. Kendisiyle yaptığım görüşmede iktidara hazırlık merkezimizin açılışında tekrar aramızda olacağını belirtti. Aramızda bulunan, bulunmayan tüm dostlarımıza selamlarını iletti. Yolumuzu aydınlatan liderimize ben de buradan, Denizlimizin güzel insanlarının selamlarını iletiyorum” dedi.

3 YIL SÜRECEK ORÇUN SARIHAN DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

Başkan Orçun Sarıhan’ın konuşmasının tamamlanmasıyla birlikte il başkanı, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve kurultay delegeliği için oy kullanma işlemi başladı. Yaklaşık bir saatlik oy kullanma işleminin ardından sayıma geçildi. Kongre sonucunda Orçun Sarıhan üç yıllık süre için TDP Denizli İl Başkanlığı görevine seçildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.