enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3361
EURO
35,2001
ALTIN
2.247,23
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Yağmurlu
14°C
Denizli
14°C
Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Çok Bulutlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

TDP’de Demokrasi Parti İçinden Başladı

TDP’de Demokrasi Parti İçinden Başladı

Parti içi demokrasi açısından zaman zaman çeşitli tartışmalara sebep olan delege sisteminin uygulanmadığı, genel başkan ve parti üst yönetiminin partiye kayıtlı tüm üyelerin oylarıyla seçildiği Türkiye Değişim Partisi’nde; Denizli İl Teşkilatı da Türkiye’de ilk kez büyük kurultay için oylarını kullandı. TDP Denizli İktidara Hazırlık Merkezi’nde gerçekleşen oy kullanma işlemi, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

TDP Denizli İl Başkanı Orçun Sarıhan, “Partimiz ve Türkiye siyasal yaşamı açısından tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Her alanda değişimin öncüsü olmayı şiar edinmiş partimiz, parti içi demokrasi açısından bir ilke imza atarak, demokrasinin gerçek anlamda uygulanmasının önündeki en büyük engel olan lider sultasına sebep olan “delegelik” sistemine son vermiştir. Partimiz demokrasiye yalnız sözüyle değil, özüyle de bağlıdır. Bunu da bu yaklaşımıyla bir kez daha ispat etmiştir. Her parti üyesinin kayıtsız şartsız genel başkanlık için aday olabilmesinin önünü açan, büyük bir cesaretle bu sistemi hayata geçirmekte öncü olan Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’e bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bu çağdaş yaklaşıma inanan ve bugün İktidara Hazırlık Merkezimize gelerek tarihe tanıklık eden tüm üyelerimize, değişim kadınlarımıza, değişim gençlerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.