enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5997
EURO
34,8055
ALTIN
2.500,72
BIST
9.438,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
30°C

”Türkiye Artık 3 Kasım Öncesi Gibi Olmayacak”

”Türkiye Artık 3 Kasım Öncesi Gibi Olmayacak”
07.11.2017
A+
A-

AK Parti grup toplantısı bugün Ankara Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirildi. Grup toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşma gerçekleştirdi.

Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısında yaptığı konuşmaya, geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Bakü-Tiflis-Kars demir yolu ile ilgili düşüncelerini aktararak başladı. Erdoğan;” Londra’da Çin’e kadar kesintisiz demir yolu ulaşımını sağlayacak, ticari ve insani ilişkileri geliştireceğine inanıyorum. Halen devam eden alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla Avrupa’dan Çin’e 2 haftada ulaşım sağlanacak. Deniz yolu ve hava yolu taşımacılığına alternatif bir yol ortaya çıkmış olacak. İlk etapta yılda 1 milyon yolcu ve 6.5 milyon ton yük taşıyacak hattın kapasitesi zamanla 2-3 katına çıkacak. Hayırlı olsun”dedi. Erdoğan Azerbaycan Türkiye stratejik toplantısınada konuşmasında değindi. Yüksek düzeylis stratejik toplantısının önemine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Çarşamba günü gerçekleştirilen Turizm toplantısı ile sıkıntıların aşıldığını gördüklerini belirti.

”BABAYİĞİTLERE TEŞEKKÜR”

Erdoğan Perşembe günü gerçekleştirilen toplantı ile yerli otomobil yapında bulunacak olan ‘5 Babayiğit’i kamuoyuna tanıttıklarını dile getirdi.Erdoğan;” Son bir asırda Dünyada yaşanan 3 büyük sıçrama dönemini kaçırdık. Geçtiğimiz 15 sene 4. atılım dönemini yakalama dönemini yakalamakta bizi oldukça umutlandırdı. Türkiye’nin otomobili projesi, işte bu 4. atılım dönemin lokomotifi yerli otomobil olacak. Bu projenin markalaşmada çok büyük yeri olacak. 5 büyük firmaya buradan çok teşekkür ediyor başarılar diliyorum”dedi.

İŞTE ERDOĞAN’IN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI : 

“TÜRKİYE’DE ARTIK HİÇBİR ŞEY 3 KASIM’DAN ÖNCEKİ GİBİ OLMAYACAKTIR”

Geçtiğimiz Cuma günü 3 Kasım 2002 seçimlerinin yıl dönümüydü. Partimiz bu seçimlerde elde ettiği yüzde 34’lük oy oranıyla tek başına iktidar oldu. Bu oran ülkemizin son dönemde gördüğü en yüksek seçim başarısını ifade ediyordu. Milletimizin bize olan teveccühünü boşa çıkarmadık. Bu vesileyle bir kez daha kuruluşundan bu güne partimizin meclis grubunda ve parti organlarında görev almış tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 3 Kasım seçimleri ülkemizde yeni bir dönemin miladı olmuştur. Türkiye’de artık hiçbir şey 3 Kasım’dan önceki gibi olmamıştır, olmayacaktır. Krizlerin, kavgaların, vesayetin, yoklukların artık dönem itibariyle sona erdiği 1990’ları Allah’ın izniyle bir daha milletimize yaşatmayacağız. Büyüyen, güçlenen, gelişen Türkiye’nin imkanları her bölgemizde, her şehrimizde, her haneye yatırım olarak yönlendirilmiştir. Şimdi önümüzde yeni bir imtihan var. Hizmet konusunda rüştünü ispat eden AK Parti, ülkemizin yönetim sistemini değiştirmek konusunda da aynı başarıyı göstermek zorundadır. Bu nedenle önümüzdeki süreç en az 3 Kasım seçimleri kadar önemli olacaktır. Ülkemizin yeni yönetim mimarisini oluşturmak için şimdiden çalışmaya başladık. İnşallah AK kadınlarımız 81 vilayette 3 Kasım 2019’da zaferini ilan ederek yeni bir değişim dönüşümü ortaya koyacaktır.

“ORTADOĞU’DAKİ GELİŞMELER RASTGELE GELİŞMELER DEĞİL”

Bölgemizdeki gelişmeler önümüzdeki süreci şekillendirecek adımlar atıldığını gösteriyor. Ortadoğu’daki gelişmeler rastgele gelişmeler değildir. Biz de tedbirlerimizi ona göre alıyoruz, alacağız. Türkiye Kurtuluş Savaşı’ndan bu yana belki de ilk defa kendisine çizilmiş rolü kabul etmemiş, tercihini kendi gücüyle biçimlendireceği büyük ve güçlü Türkiye’den yana kullanmıştır. Son 3-4 yılda yaşadıklarımız bize dayatılmış bu senaryonun tezahürüdür. Terör örgütleri eliyle sürdürülen projeyi devlet millet el birliğiyle boşa çıkardık.

“DİYORLAR Kİ BİLMİYORDUK. HEPSİ HİKAYE”

Biz meydanlarda çocuklarınızı bunların okullarından alın, paranızı bunların bankalarına yatırmayın diye haykırdığımız zaman bunları boşuna yapmadık. Şimdi bizim yanımıza gelip biz bunları bilerek yapmadık. Neyi bilerek yapmadınız? Arabanızı satıp oraya yatırdınız. Bak akıllı olanlar Türkiye’yi terk edip gitti, aklı yetmeyenler burada tuzağa düştü. Bütün bunları söylemiş olmanın da rahatlığı içindeyiz. Diyorlar ki yok bilmiyorduk, onun için gönderdik. Hepsi hikaye. Silahlı kuvvetlerde, polisimizde nasıl örgütlendikleri, devletimize nasıl sızdıkları hepsi ortada. Yargı ile birlikte hukukun kuralları neyi gerektiriyorsa bunu sonuna kadar yapıp yolumuza devam edeceğiz. Özellikle de bu devlet mekanizmasını bunlardan arındıracağız. Bu saldırılar diplomatik ayak oyunları ve kumpaslarla da desteklenmiştir. Bizim bir şehidimizin kanı yüzlerce teröristin kanıyla ölçülemez bu böyle bilinsin. Elbette sıkıntılar yaşadık. Ufak tefek yaralar aldık ama Allah’ın yardımıyla bu saldırıları boşa çıkarmakla kalmadık hedeflerimize doğru ilerlemeyi de sürdürdük. Uygulanan gizli açık ambargolar, ayaklarımıza takılan çelmeler elbette bizi sıkıntıya sokmaktadır ama bu engellemeler sakalımızın traşı mesafesindedir. Ama biz bu oyunu bozarak onların kollarını buduyoruz. Atalarımız ne diyor, çok tatlı bir ifade. Allah nasip ederse bir kulun işini mermere geçirir dişini. Allah nasip etmezse işini muhallebi yerken kırar dişini.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.