enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5655
EURO
34,9880
ALTIN
2.431,02
BIST
9.767,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’den Güzelpınar’a Anlamlı Destek

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’den Güzelpınar’a Anlamlı Destek

Mustafa Sarıgül paylaşımında, “Çiftçinin yakasından düşmeyen hükümet, rantlaşmanın önüne de bir türlü geçmiyor. Köylünün tek geçim kaynağı olan kekiğe bile göz dikenler yarın bunun altında mutlaka ezilecektir. Seninleyiz Güzelpınar…” ifadelerine yer verdi.

TDP İL BAŞKANI ORÇUN SARIHAN’DAN GENEL BAŞKAN SARIGÜL’E TEŞEKKÜR

Türkiye Değişim Partisi Denizli İl Başkanı Orçun Sarıhan yapmış olduğu açıklamada “Bu taş ocağından kalkacak tozun Pamukkale’nin tescilli kekiği için çok büyük bir tehdit olduğunu ifade etti. Başkan Sarıhan, “Otoyol için dolgu malzemesini başka yerlerden temin etmek mümkün. Ancak kural tanımadan, ‘ÇED gerekli değildir’ kararına itiraz süresi dahi dolmadan başlatılan çalışma sonucu doğal kekiğimiz sonsuza dek yok olabilir. Buna karşı durmak, herkesin ortak sorumluluğudur. Yanlış uygulamadan dönülmesi, faaliyetin durdurulması yolunda Valimiz Ali Fuat Atik’in almış olduğu kararı önemli buluyoruz. Umuyoruz bu sürecin sonunda aklıselim galip gelecektir” diye konuştu. Güzelpınar Mahallesi halkının her zaman yanında olacaklarını belirten Sarıhan, vermiş olduğu destek sebebiyle Genel Başkan Mustafa Sarıgül’e teşekkür etti.

TDP PAMUKKALE İLÇE BAŞKANI FİKRİYE HASIRCI: “ÇEVRE KATLİAMININ KARŞISINDAYIZ”

Türkiye Değişim Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Fikriye Hasırcı da, son dönemde gündemde olan Güzelpınar’daki taş ocağı çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin doğal kekik ihtiyacının ve ihracatının büyük bir bölümünün karşılandığı bölgede yapılacak olan taş ocağının telafisi imkansız çevresel yıkımlara neden olacağını ifade eden TDP Pamukkale İlçe Başkanı Fikriye Hasırcı, “Güzelpınar’ın doğası, tarımsal üretimi, burada yaşayan halkımızın sağlığı ve geleceği hiçe sayılarak planlanan bu uygulamanın karşısındayız. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir gelecek için direnen, mücadele eden Güzelpınarılıların her zaman yanında olacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.