enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3470
EURO
35,0988
ALTIN
2.307,90
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül Denizli’de!

Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül Denizli’de!
23.05.2021
A+
A-

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Denizli’de yeni açılışı yapılan Denizli İktidara hazırlık merkezi’ni ziyaret etti. Partililerle bir araya gelen Sarıgül, gazetecilerle de sohbet etti. Selamlamaların ardından basın toplantısı düzenleyen TDP lideri, gündeme dair açıklamalar yaptı. Açıklamalarda bulunan Sarıgül’ün konuşmasının ana parametrelerini pandemi oluşturdu.

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİLERİ MUTLAKA ERTELENMELİDİR

“Emlak vergileri bu ay sonu bitiyor, özellikle Büyükşehir Belediyeleri, öncülük etmeli. Emlak ve çevre temizlik vergileri mutlaka ertelenmelidir. Mayıs ayı sonuna kadar, emlak ve çevre temizlik vergilerinin ödenmesi yasal bir zorunluluktur ancak salgın döneminde çok zor koşullar altında, hayatını idame ettirmeye çalışan tüm vatandaşlarımıza destek olmak adına Büyükşehir Belediyeleri girişimiyle emlak ve çevre temizlik vergilerinin yıl sonuna kadar, faizsiz olarak ertelenmesi sağlanmalıdır.”

TELEFON FATURALARINA İNDİRİM YAPILSIN

“Pandemi döneminde en fazla ekonomik gelir elde eden GSM operatörleri, sizden rica ediyorum, bütün telefon faturalarına indirim yapılsın ya da vatandaşlara internet, kullanım hakkı hediye edilsin. Pandemi döneminde hepimiz sevdiklerimizden uzak kaldık… Yakınlarımızı göremedik, sarılamadık maalesef bir süre daha böyle devam edecek gibiyiz. Hayatımızın büyük bir bölümü, telefonun tuşları ve kamerasından ibaret hale geldi, sevdiklerimizi görebilmek için kameralara alışmaya çalıştık. Geçen bir yıllık dönemde GSM operatörlerimiz en üst düzeyde hizmet sunmaya çalıştılar, bunun için kendilerine ve emeği geçen geçen tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum ve bu olağanüstü dönemde bir destek istiyorum; en azından yıl sonuna kadar iletişim ücretlerinde indirim ve/veya ücretsiz kullanım hakkı şeklinde vatandaşımızı mutlu etmelerini bekliyorum.”

AŞI UYGULAMA TAKVİMİNİN ŞEFFAF BİR BİÇİMDE PAYLAŞILMASINI TALEP EDİYORUZ

“Aşı konusunda defalarca çağrımız olmuştu, Almanya ile yapılan anlaşma ülkemiz için son derece önemlidir ve bizi mutlu etmiştir. Bu noktada, devlete güven ilkesi kapsamında, aşının geliş ve uygulama takviminin vatandaşlarımızla şeffaf bir biçimde paylaşılmasını talep ediyoruz zira güven her şeydir ve bizler devlette güven ve istikrarın en önemli konu olduğuna inanıyoruz. Bu gelişmenin çok sevindirici olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim. Umuyoruz ki, bizlere açıklanan tarihlerde aşı gelişi gerçekleşir ve vatandaşımızın mağduriyeti ortadan kalkar.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.