enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5224
EURO
34,9382
ALTIN
2.439,31
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Üçgen Yönetimi Herkese Teşekkür Etti

Üçgen Yönetimi Herkese Teşekkür Etti
16.08.2017
A+
A-

Günlerdir Denizli kamuoyu ve sosyal medyasında kendine yer bulan Üçgen Çarşısı tartışmasında açıklamalar art arda geliyor. Son açıklama Üçgen Çarşısı yönetiminden geldi. Üçgen yönetimi ‘Teşekkür’ metni yayınladı.

Üçgen Çarşısı tartışması günlerdir devam ediyor. Üçgen Çarşısı yönetiminin ve Bekir Çapar’ın  CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar ile karşılıklı basın açıklamaları ile yüksek bir gerilim yaratması Üçgen Çarşısı’nın Denizli gündeminde büyük yer bulmasına neden oldu. Bekir Çapar’ın Üçgen Çarşısı konusunu Belediye Meclisinde gündeme getirmesi ile başlayan ve telefon krizi ile devam eden olayda CHP Denizli İl başkanı Teoman  Sancar bir basın açıklaması düzenlemişti. Sancar basın açıklamasında Üçgen çarşısı yönetimini, Osman Zolan’ı ve Bekir Çapar’ı sac ayağı olmakla ve vekalet toplamakla suçlamıştı. Sancar’a cevap yine belediye meclisinde Çapar’dan gelmişti. Çapar ‘Allah’ın sopası yok’ diye cevap vermişti. Bu gelişmeler neticesinde Üçgen Yönetimi tüm Denizli’ye ”Teşekkür” ettiklerini içeren bir basın açıklaması yayımladı.

Üçgen Çarşısı Yönetiminin Basın açıklaması şu şekilde;

”14 Şubat’ta gerçekleştirdiğimiz çağrımıza karşılık vererek Üçgen Çarşısı’na ziyarete gelerek dertlerimize ortak olan, ayrıca 28 Şubat’ta basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı Teoman Sancar’a teşekkürler ederiz.Sayın Sancar basın açıklamasında Üçgen Çarşısı’nda olanları detaylı bir şekilde anlatmıştır. Açıklamasında Dükkan toplayan FETÖ’cüyü, çürük raporunu onaylayan FETÖ’cüyü ayrıca bizim de bilmediğimiz bir çok FETÖ olayına değinmiştir. Bunun için de teşekkür ediyoruz.”dedi.

Sancar’la görüşmelerini Anlattılar

Çarşı Yönetimi CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar ile olan görüşmelerini açıkladı. Yönetim;”Açıklamanın ardından ise Büyükşehir Belediyesi’nin bu konulara cevap vermesi ve açıklık getirmesi için bir aylık bir süre vermiştir. Kayıtlarda mevcuttur. Ancak bu süre geçmiş fakat bir açıklama yapılmamıştır. Biz de Üçgen Çarşısı yönetimi olarak Sayın Sancar’ı ziyaret ettik. Ziyaret esnasında sorduk, “Sayın Sancar Başkanım, belediyeye verdiğimiz süre geçti ama bazı önemli konuları açıklamadınız. Acaba bir yerden talimat mı aldınız?” Güler yüzlü başkanımız Sayın Sancar yine gülümseyerek, “olur mu öyle şey. Bir haber bekliyorum. Sonrasında ikinci basın açıklamasını yapacağım” dedi. Ancak 11 Ağustos 2017 tarihine kadar bir açıklama gerçekleşmedi. Yine de Sayın Sancar’a teşekkür ederiz.

11 Ağustos’ta gerçekleşen olay da aynen şöyledir. O gün Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Sayın Bekir Çapar’ın bürosunda oturuyorduk. Saat 4’teki meclis toplantısında nasıl kimseyi üzmeden açıklama yaparız diye konuşurken Sayın Çapar’a dedik ki, “Siz CHP’ye yıllarını vermiş bir insansınız. Hiç mi dostunuz yok? Arayın destek isteyin.”  O da “arkadaşlar zaten olaya hakim” diyerek “arayalım” dedi. Kimi aradı bilmiyorum ama iyi bir konuşma oldu. Ancak karşı taraf telefonu kapatmayınca konuştuklarını duyduk. Benim de başkasının telefonuna müdahale etme hakkım yok. Sonrasında Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çallıca’yı aradığını gördüm. Tabi Sayın Sancar’ın açıklama yapacağım demesinin üzerinden aylar geçti. Desteğini göremediğimiz gibi bir de meclis üyelerine bu sözleri söyleyince nefsime yenik düştük ve bu olayı basına yazılı olarak geçtik. Sayın Sancar’a, Bekir Çaparla olan sorunu yüzünden meclis grubunu sessizliğe davet ettiği için teşekkür ederim.”dedi.

”Sessiz Kalan Sadece CHP Değil”

Tepkilerinin sadece CHP’ye yönelik olmadığını belirten yönetim;”Sessiz kalan sadece Sancar ve CHP grubu değildir. MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’ü de Üçgen Çarşısı’na davet ettik. Geleceğini söyleyerek gelmemiştir.   Ayrıca görüştüğümüz, ilgileneceğini söyleyen ama ilgisiz kalan Milletvekillerimize de çok teşekkür ediyoruz. 15 Eylül’den sonra dükkanlarını kapatıp gitmek zorunda kalacak olan 250 esnafımıza bir alternatif sunulmadığı için Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a da teşekkürlerimizi sunuyoruz.

15 Eylül’de Üçgen Çarşısı’nın suyunun ve elektriğinin kesilecek olmasına göz yuman etkili ve yetkili kişilere ve tüm siyasilere de tek tek teşekkür ediyoruz.Üçgen çarşısında 654 dükkan var. Halen 250 esnaf ekmek derdinde. bu iş yerlerinde  çalışıp 600 kişi evine ekmek götürüyor.”dedi.

”Bunları görmeyen, sadece siyasi şov yapan insanlara teşekkür ederiz”

Üçgen Çarşısı’nın şov malzemesi olmadığını belirten yönetim;”Son günlerde yaptığımız çalışmalar, görüşmeler ve açıklamalarımızın ardından birincil ağızdan veya basın yoluyla siyasi liderler diğerinden olmakla suçlamış veya ithamda bulunmuştur. Ancak biz siyasi liderlerle karşılıklı siyaset yapmak veya bir siyasi duruş sergilemek için değil mağduriyetimizin giderilmesi ile ilgili görüşmeler yapmış bu yönde de yardım istemişizdir.

Bu yöndeki taleplerimizde halen devam etmektedir. Buna rağmen siyasilerin ona niye teşekkür ettiniz,bununla niye görüştünüz niye şuna telefon açtınız gibi sorularına maruz kalmaktayız. Buna karşılık olarak tekrar beyan ediyoruz ki üçgen çarşı malikleri olarak bizlerin lehine adım atan soru  soran mağduriyetimizin giderilmesini sağlayan her kuruma ve kişiye teşekkür edeceğiz ve görüşeceğiz.”dedi.

”Ancak yaşanan olumsuzlukları da aktaracağız”

”FETÖ davasından sanık aranan kendi çıkarları doğrultusunda gizliden iş yerlerini satın alan ve ayrıca  654 iş yeri bulunan çarşımızın riskli yapı (çürük) raporu veren ve itirazları değerlendiren komisyon başkan ve üyelerinin tutuklu olduğu herkesin malumudur. Sahibinin menfaatlerini gözetmekle sorumluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız bu riskli yapı raporu üzerine verilen yıkım kararını uygulayacaktır. Bu raporda şaibelidir. Bu konuda yeniden inceleme ve rapor talebimiz Büyükşehir Belediye Başkanlığına yazılı olarak tarafımızdan iletilmiştir.

”Sayın Osman Zolan’ın sözleri bizi üzmüştür”

Yönetim Osman Zolan’ın farklı iki açıklamasına dikkat çekti.Yönetim;”Sayın Osman Zolan’ın genel üye toplantımıza ‘ Gelip burayı yıkın yeni imar yapılmasını sağlayınız. Sizin lehinize olacak şekilde imar düzenlemesi yapacağım şeklinde sözünden sonra  ben yıkacağım’ demesi de bizleri üzmüştür. Bu üzüntümüz meclis görüşmeleri esnasında ki tutanağa geçen başkanlık makamı sözleri de bir nebze olsun üzüntümüzü  hafifletmiştir.  sayın Sancar’ın istemeden de olsa açık kalan telefondan duyduğumuz sözleri  üzmüştür. Üçgen Çarşısı maliklerinin yeniden toplanarak vereceği ortak karara istinaden  temsilcileri olan yönetimce yıktırılması doğru olandır.

Ayrıca yıkım işi yapan işletme ve girişimciler yıkım sonucu ortaya çıkan  (demir-bakır-alüminyum vb.) kalıntılar karşılığı ve ayrıca kat maliklerimiz hesabına ödenmek üzere ilave katkı önermektedirler. Bu durum üyelerimize ayrıca bir gelir olacaktır.

Bizi siyasi bir amaç veya çıkar olarak değil mağduriyetlerinin giderilmesini isteyen kooperatif yönetim ve üyeleri olarak görmelerini tüm siyasi parti yöneticilerden talep ediyoruz. Saygıyla Kamuoyuna arz ederiz. ”dedi.

[button color=”red” size=”big” link=”http://” ]Üçgen Çarşısı İle İlgili Geçmişteki Haberlere Göz Atın[/button]

Çapar’dan Sancar’a Cevap Gecikmedi

Sancar’dan İddialara Cevap Geldi

Üçgen Çarşısı’ndan Zolan’a Teşekkür, Sancar’a Teessüf

Belediye Meclisi’nde Üçgen Çarşısı Gündem Oluşturdu.

Üçgen Çarşısı Kat Malikleri Bir Araya Geldi

Üçgen Çarşısı Yönetimi Kat Maliklerini Ziyaret Ediyor

Üçgen Çarşısı’nda Yeni Proje Heyecanı

Üçgen Çarşısı’nın Kaderi için Tarihi Toplantı Yapıldı

Üçgen Çarşısı İçin Tarihi Gün

Üçgen’de Çarşı

Çallıca Üçgen Çarşısı’na Dikkat Çekti

Üçgen Çarşısı’na Basmacı Desteği

Üçgen’de Mutlu Sona Doğru

Fetö Üçgeni

Sancar: ” Üçgen Esnafına Sahip Çıkacağız”

Üçgen Çarşısı’na Karşı Sessizlik mi Var?

Üçgen Çarşısı’nın Deprem Raporunda Fetö Parmağı mı Var? 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.