enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5663
EURO
34,8269
ALTIN
2.433,30
BIST
9.701,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

“UCUZ AYAKKABIYLA HAKSIZ REKABET ORTAYA ÇIKMIŞTIR”

“UCUZ AYAKKABIYLA HAKSIZ REKABET ORTAYA ÇIKMIŞTIR”
25.02.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan Denizli Ayakkabıcılar ve Kunduracılar Odası Başkanı İsmail Kaçaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Sektörün sorunları ve son dönemde ülke ekonomisindeki yeri hakkında değerlendirmelerde bulunan Özkan, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, üretimde ve sanayide milliyetçi olmak gerektiğini anlatarak yerli malı kullanarak ülke kalkınmasında rol alınması gerektiğine işaret etti.

Ayakkabıcılığın, Ahi teşkilatlarımızın, lonca geleneğimizin ve dolayısıyla da Denizlimizin geçmişten günümüze en eski meslek gruplarından biri olduğunu vurgulayan Özkan:

“Ayakkabıcılık sektöründe gelişen teknolojiyle birlikte bir taraftan kalite artarken diğer yandan da ucuz ayakkabı üretimi adı altında haksız rekabetin ortaya çıktığı da bir gerçektir. Bu nedenle meslek mensuplarının haksız rekabetten korunması, ayakkabıcılık mesleğinin geleceğe taşınması açısından önem arz ederken diğer yandan da vatandaşlarımızın sağlığının korunması açısından büyük önem arz etmektedir. Ayakkabıcı esnafımızı haksız rekabetten koruyacak yeni meslek mensupları yetiştirecek ve vatandaşlarımızın sağlıklı ayakkabı kullanımını hayata geçirecek tedbirleri almaya devam edeceğiz.”diye belirtti.

Denizli’de faaliyette bulunan sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını takip ettiğini belirten Özkan, kamu kurum ve kuruluşları ile STK’ların birlikte yaptıkları çalışmaların daha etkili ve başarılı olduğunu ifade ederek Oda olarak yapacakları çalışmalarda onlara destek olmaktan mutluluk duyacağını söyledi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.