enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3670
EURO
35,0307
ALTIN
2.325,51
BIST
9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Uz ,Gençlere Vaatte Bulundu

Uz ,Gençlere Vaatte Bulundu
01.06.2018
A+
A-

24 Haziran seçimleri öncesi ziyaretlerine devam eden MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz’a gençler büyük ilgi gösterdi.

Honaz ve Pınarkent’te vatandaşlar ile bir araya gelen Uz’a ilk kez oy kullanacak olan seçmenler büyük ilgi göstererek ilk oylarını MHP’ye vereceklerini söylediler.  Gençler ile uzun uzun sohbet eden Uz,” Sizler bizim geleceklerimizsiniz. Bu kapsamda partimizin seçim beyannamesinde sizlerin daha iyi bir geleceğinizin olması için birçok önerge mevcut. Bizlere destekleriniz önemli. Biz sizlerin öz abisi olarak meclise gideceğiz ve sizlerin tüm sorunlarını çözeceğiz “ dedi.

“OMUZ OMUZA MECLİS KAPISINDAN GİRECEĞİZ”

Gençlere birde vaatte bulunan Mehmet Uz,” Eğer halkımız bizleri layık görürse meclise giderken bir gurup genç ile birlikte gideceğim. Onlarla birlikte omuz omuza meclis kapısından birlikte gireceğim. Daha sonra ise o mecliste onların sorunlarını çözmek adına mücadele edeceğim” dedi.

“DENİZLİ’NİN İKİ DEĞERLİ İNSANI”

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i de makamlarında ziyaret eden MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Denizli’nin iki değerli insanını ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını ve Denizli için yaptıklarının çok kıymetli olduklarını bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilediğini ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.