enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4963
EURO
34,7996
ALTIN
2.487,84
BIST
9.557,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

UZ’A BAHTİYAR DESTEĞİ

UZ’A BAHTİYAR DESTEĞİ
23.05.2018
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Mehmet Uz, Ümit Bahtiyar ile bir araya geldi.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Uz, seçim çalışmaları kapsamında MHP’nin sevilen ismi bir önceki yerel seçimlerde Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili görüş alış verişinde bulunan ikili, birlikte MHP’nin ve Cumhur İttifakının başarısı için el sıkıştılar. MHP’nin sevilen ismi Ümit Bahtiyar, Genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz’un Denizli için, Türkiye için bir şans olduğunu belirterek, “MHP Milletvekili Adayımız Mehmet Uz’un, Denizli için şimdiye kadar yaptıklarını herkes biliyor. Çalışkanlığı, enerjisi ve vatan, millet aşkı yüksek olan bir kardeşimiz. Milletvekili olarak Ankara’da Denizli için çok güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum. Deve güreşi organizasyonları, Denizlispor’da ki başarılı çalışmalarını takdir etmemek mümkün değil. Aynı çalışkanlığı Denizli için de, ülkemiz için de yapacağını bildiğim için sonuna kadar destekliyorum. Denizli halkını genç kardeşimize sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.
MHP’nin sevilen ismi Ümit Bahtiyar’ı ziyaret etmekten çok mutlu olduğunu dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Mehmet Uz, Ümit Bahtiyar’ın güzel düşünceleri için kendisine teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.