enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Uz,‘DÜNYAYA TÜRK’ÜN GÜCÜNÜ GÖSTERİYORUZ’

Uz,‘DÜNYAYA TÜRK’ÜN GÜCÜNÜ GÖSTERİYORUZ’
19.06.2018
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Uz, 3.sanayi esnafıyla bir araya geldi.

 

Seçim çalışmaları kapsamında hız kesmeden ziyaretlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Uz, 3. sanayi sitesindeki esnaflarla buluştu.

MHP’nin genç Milletvekili Adayı Uz, Türk Ordusunun Münbiç’te büyük başarılara imza atacağını söyleyerek, “Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı operasyonu ve ardından da Türk askerinin Münbiç’e girmesi Cumhur İttifakının dünyaya verdiği önemli mesajlardan birisidir. Dünyaya Türk’ün gücünü gösteriyoruz. Kurduğumuz Cumhur İttifakının bize ve hükümete verdiği güç doğrultusunda artık terör sorunu olmayan bir Türkiye olmasının adımlarını atmaya başladık. Biz yerli ve milli duruşumuzu kaybetmeden Terörün ve ülkemizin düşmanlarının kökünü kazıyacağız” dedi.

‘MHP’nin Olduğu Yerde Kara Oyunlar Tutmaz’

Cumhur İttifakının zillet oyunlarına boyun eymeyeceğini söyleyen Uz, “Paralı anketlerle MHP ve Cumhur İttifakının üzerinde karalama oyunları oynanmaya çalışılıyor. Bunu yapan şahıslar şunu asla unutmamalıdır; MHP’nin olduğu yerde kara oyunlar tutmaz bunun en anlamlı örneği de hain FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz günü ülke demokrasisini karalamaya çalıştığı darbe girişimidir. Yine MHP bu kara oyunu bozmuş hainleri bozguna uğratmıştır. 24 Haziranda buna bir daha ışık tutacak ve terör savunucularına özgürlük isteyen zillet mensuplarına bir kere daha ders verecektir” açıklamalarında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Mehmet Uz , 3.sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek Türk ordusunun Menbiç’te büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

Seçime günler kala çalışmalarına büyük bir hız ile devam eden MHP’nin genç milletvekili adayı Mehmet Uz,” Fırat Kalkanı , Zeytin Dalı operasyonu ve ardındanda Türk askerinin Münbiç’e girmesi Cumhur İttifakının dünyaya verdiği önemli mesajlardan birisidir. Dünyaya Türk’ün gücünü gösteriyoruz. Kurduğumuz Cumhur İttifakının bize ve hükümete verdiği güç doğrultusunda artık terör sorunu olmayan bir Türkiye olmasının adımlarını atmaya başladık. Biz yerli ve milli duruşumuzu kaybetmeden Terörün ve ülkemizin düşmanlarının kökünü kazıyacağız”dedi.

Cumhur İttifakının zillet oyunlarına boyun eymeyeceğini söyleyen Uz, “Paralı anketlerle MHP ve Cumhur İttifakının üzerinde karalama oyunları oynanmaya çalışılıyor. Bunu yapan şahıslar şunu asla unutmamalıdır; MHP’nin olduğu yerde kara oyunlar tutmaz bunun en anlamlı örneğide hain FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz günü ülke drmokrasisini karalamaya çalıştığı darbe girişimidir. Yine MHP bu kara oyunu bozmuş hainleri bozguna uğratmıştır. 24 Haziranda buna bir daha ışık tutacak ve terör savunucularına özgürlük isteyen zillet mensuplarına bir kere daha ders verecektir”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.