enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Varlıker Gelince İstifa Etti

Varlıker Gelince İstifa Etti
12.12.2017
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen ilçe başkanlığı seçiminin ardından ilginç bir istifa geldi.

Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Gülin Gül Coşkun ilçe başkanlığı görevine Tolga Varlıker’in seçilmesinin ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı. Bu açıklamayı ilginç kılan ise kadın kollarında seçim takviminin başlamış olması ile beraber bu hamle parti içerisinde hizip tartışmalarını alevlendirdi.

Tepki Mi?

Kongre süreci devam eden CHP’de ana kademenin yanı sıra gençlik kolları ve kadın kollarında da seçimler devam ediyor. Merkezefendi ilçesinde gençlik kolları ve ana kademede seçimler tamamlanırken kadın kollarında ise önümüzdeki günlerde seçim yapılacak. Gülin Gül Coşkun’un bu seçimlere çok kısa bir süre kalmış olmasına karşın istifa etmesi partide demokratik bir yöntemle seçilen Tolga Varlıker ve ekibine tepki olarak değerlendirildi.

Coşkun istifasını duyurduğu açıklamada , “Göreve geldiğimiz günden bu yana CHP’nin çıkarları ve hedefleri doğrultusunda çalıştık. Bu bizim için bir ekip çalışmasıydı, ekip ruhu dışında başarılı olmamız söz konusu olamazdı. Bundan sonraki süreçte yine partimizin çıkarları doğrultusunda bir vatandaş ve partili olarak çalışmalarıma devam edeceğim. Yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar dilerim.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.