enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5734
EURO
34,9080
ALTIN
2.438,42
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Vekil Öztürk, Deneyimli Siyasetçi Keskin ile Çivril Mahallelerinde

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve tecrübeli siyasetçi Eski CHP Denizli Milletvekili ve Genel Sekreteri Adnan Keskin ile birlikte Çivril’in mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vekil Öztürk, Deneyimli Siyasetçi Keskin ile Çivril Mahallelerinde

İYİ Parti Denizli Milletvekili ve tecrübeli Çivrilli siyasetçi Eski CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmaları kapsamında Çivril’in Özdemirci ve Irgıllı mahallelerini ziyaret etti. Özdemirci ve Irgıllı mahalallerinde vatandaşlarla buluşan Öztürk ve Keskin, Millet İttifakı CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Ömer Köseoğlu için destek istedi. Vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Öztürk ve Keskin, Köseoğlu’na destek verilmesi halinde bu sorunların çözüleceğinin sözünü verdi.

BAHTİYAR VE KÖSEOĞLU İÇİN DESTEK İSTEDİLER

31 Mart seçimleri için memleketi Denizli’ye gelen Adnan Keskin siyasi tecrübesi ile Çivril’de çalışmalarına devam etti. Mahalle pazarında ve kıraathanelerde Çivrilli vatandaşlarla bir araya gelen Adnan Keskin ve milletvekili Yasin Öztürk, Millet İttifakı adayı Köseoğlu’na destek istedi. Pazarda sebze ve meyva fiyatlarından şikayet eden vatandaşlarla konuşan iki siyasetçi, hükümetin tarım politikaları nedeniyle ortaya çıkan yüksek fiyatların İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’a verilecek destekle ‘Üreten Denizli’ projeleri ile bu sorunların da ortadan kalkacağını anlattılar.

ÖZTÜRK, BİÇER KARACA İLE BİRLİKTE YAHYALI VE ÇITAK MAHALLERİNİ ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, bu ziyaretlerden önceki akşam da CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile birlikte Yahyalı ve Çıtak Mahallelerinde vatandaşlara seslendi. Millet İttifakı CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Ömer Köseoğlu’nun Çivril için projelerini anlattığı toplantıda, ‘Çivril’de değişim zamanı’nın geldiği’ ve 31 Mart’tan sonra Çivril’in sorunlarını çözen bir belediye olacağı teminatı verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.