enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3659
EURO
34,9545
ALTIN
2.325,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Veli Çıtışlı ülkücüleri bir araya getirdi

Veli Çıtışlı ülkücüleri bir araya getirdi
18.12.2017
A+
A-

1980 askeri ihtilalinde MHP davasından dolayı cezaevinde yatan taş medreseliler, İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Veli Çıtışlı’nın ev sahipliğinde Tavas’taki taş evinde bir araya geldi. Toplantıda ağırlıklı olarak İyi Parti ve ülkenin geleceği konuşuldu.

Uzun yıllar MHP’de siyaset yapan ve şimdi İyi Parti İl Başkan Yardımcısı olarak siyasi hayatına devam eden İşadamı Veli Çıtışlı, her ay geleneksel hale getirdiği programlara devam ediyor. Çıtışlı bu kez, 1980 askeri ihtilalinde MHP davasından dolayı cezaevinde yatan taş medreselileri ağırladı. İyi Parti il Başkanı Yasin Öztürk’ün de katıldığı programda, bir dönem Milliyetçi Hareket Partisi’nde görev yapmış önemli isimler de hazır bulundu. Program sonrasında değerlendirmelerde bulunan İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Veli Çıtışlı, “Uzun bir dönem omuz omuza siyaset yaptığımız dava arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Yapılan istişareler sonunda İyi Parti’nin ülkeye faydalı hizmetler edeceğine olan ortak inanç ve İyi Parti’de siyaset yapılmasının gerekliliği dile getirildi” dedi.

“ÇARE VAR”

İyi Parti’nin yapılanmasının siyasetteki gelecek adına önemli olduğuna vurgu yapıldığını anlatan Çıtışlı, “Meral Akşener öncülüğünde bir araya gelen siyasi yapının, ülkenin tıkamışlığına çözüm olacağına inanıyoruz. Artık ülkemizde yeni bir dönemin başlaması lazım. Bu kanaat vatandaşların genelinde hakim. Alternatifsizlik insanları bu zamana kadar çaresiz bıraktı. Bu dönemde İyi Partililer olarak bizlerin de emeği olacağından dolayı son derece mutluyuz. Arkadaşlarım ile bu yolda birlik ve beraberlik içinde yürümeye devam edeceğiz” dedi.

KAYNAK:Denizlidesiyaset.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.