enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5629
EURO
34,8962
ALTIN
2.428,69
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Çivril Devlet Hastanesi’nde Akıl Almaz İddia

Çivril Devlet Hastanesi’nde Akıl Almaz İddia
A+
A-

Çivril Devlet Hastanesi’nde iddiaya göre Çivril İlçe Sağlık Müdürü Şerafettin Kuruoğlu ve Acil Serviste bulunan doktor arasında gerginlik yaşandı.

Genç Çivril Gazetesi haberine göre,Çivril Devlet Hastanesine 05 Ocak 2018 Pazartesi akşamı saat 20.00 civarlarında baca zehirlenmesiyle gelen anne ve kızı acil serviste muayene olduktan sonra hastaneye Çivril İlçe Sağlık Müdürü Şerafettin Kuruoğlu geldi. Kuruoğlu’nun geldiği esnada baca zehirlenmesiyle gelen anne ve kızını muayane eden acil servis doktoru bir yere gittiğinden dolayı acil serviste bulunan diğer doktor hastaları tedavi ediyordu. Bu sırada hastanede yaklaşık 20-25 kişi de acil de muayene olmak için sıra bekliyordu.

Adli Vaka Göstermemesini İstedi

Vahim iddialara göre Kuruoğlu acil serviste bulunan doktordan adli vaka olarak kayıtlara geçmesi gereken baca zehirlenmesi olayını, adli vaka göstermemesini istedi. Kuruoğlu acil doktorundan olay adli vaka geçtiyse de bu olayın üstünün kapatılmasını evrakların yok edilmesini istedi. Kuruoğlu’nun bu isteklerine karşın acil serviste hasta muayene eden doktorda Kuruoğlu’na baca zehirlenmesi vakasına kendisinin bakmadığını acil de bulunan diğer arkadaşının baktığını konuyla ilgili bilgisinin olmadığını söyledi ve hasta baktığı için Kuruoğlu’nun odadan çıkmasını istedi. Kuruoğlu’nun odadan çıkmasını istemesi ile ikili arasında karşılıklı münakaşa başladı. Doktorun cevabına sinirlenen Kuruoğlu, İlçe Sağlık Müdürü olduğunu ve acilde bulunan bir doktorun kendisine böyle davranamayacağını söyledi.

Öztürk’ü Aradılar

Yine iddialara göre odada hasta muayene ettiği esnada gelişen olayda doktorun hasta mahremiyeti olduğunu söyleyerek hastane güvenliğinden Kuruoğlu’nu dışarıya çıkarmasını istedi. Güvenlik tarafından oda dışına çıkartılan Kuruoğlu, bu esnada Başhekim Ebru Aydınlık’ı aradı ve olayı duyan Aydınlık hastaneye geldi. Başhekim ve Kuroğlu, acil serviste bulunan doktorun bu yaptığı davranıştan dolayı Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk’ü aradılar. Öztürk’de Başhekim ve Kuruoğlu’na, acil doktoru hakkında tutanak tutmalarını söyledi. Bu cevabı alan Başhekim ve Kuruoğlu da acil doktoru hakkında tutanak tuttu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.