enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Çocuk Servisi Çizgi Film Karakterleriyle Süslendi

Çocuk Servisi Çizgi Film Karakterleriyle Süslendi
07.09.2017
A+
A-

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Tavas Devlet Hastanesi’nde kadrolu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı göreve başladı. Böylece Tavas Devlet Hastanesi’nde tüm hekim kadroları tamamlanmış oldu. Ayrıca Çocuk Servisi’ne Çocuk Parkı yapıldı ve servis çocukların ilgisini çekecek çizgi film karakterleriyle süslendi.

 

Sağlık Bakanlığı tarafından il emrine atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Sema Yıldırım Arslan Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Tavas Devlet Hastanesi’nde kadrolu olarak göreve başlatıldı. Daha öncesinde haftada iki gün il merkezinden Tavas Devlet Hastanesi’ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı görevlendiriliyordu. Hekimin kadrolu göreve başlamasıyla birlikte poliklinik hizmetleri haftanın beş günü verilebilecek.  Ayrıca yatarak tedavi ihtiyacı olan çocuklar da serviste yatarak tedavi görebilecek.

 

 

 

Çocuk Oyun Alanı Hizmete Açıldı

Tavas Devlet Hastanesi Çocuk Servisi’nde tedavi görecek çocukların hastane ve doktor korkusunu engellemek ve tedavileri boyunca eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla tedavi odalarının girişleri Nasrettin Hoca, Keloğlan, Şirinler, Temel Reis, Pepe gibi çizgi film dünyasının kahramanlarıyla süslendi. Yine çocukların serviste kaldıkları süre boyunca hoş vakit geçirmeleri için çocuk parkı yapıldı. Ayrıca 15 yataklı çocuk servisinde içerisinde özel çocuk yatakları, banyosu, tuvaleti, televizyonu ve dolabı bulunan nitelikli odalar bulunuyor.

 

Tavas Devlet Hastanesi’nde Hizmetlerimiz Devam Edecek

 

 

Tavas Devlet Hastanesi’nin açıldığı günden bu yana gerek hekim kadrosuyla gerekse tıbbi donanımıyla sürekli kendini geliştiren bir hastane olduğuna vurgu yapan Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk; “Tavas ve bölge halkına en iyi sağlık hizmetini sunabilmek için hastanemizde yaptığımız iyileştirmeler devam ediyor. Sağlık Bakanlığımız tarafından il emrine gelen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanımızı Tavas Devlet Hastanesi’ne atayarak önemli bir açığı kapattık ve Tavas Devlet Hastanesi’ndeki tüm hekim kadrolarını tamamlamış olduk. Uzmanımız ile birlikte çocuklarımızın her türlü tedavisi poliklinikte ve çocuk servisimizde yapılabilecek. Yine çocuk servisinde yaptığımız düzenlemelerle çocuklarımızın hastane korkusuna son vererek en iyi sağlık hizmetini vermeye çalışacağız.  Önümüzdeki günlerde Tavas Devlet Hastanesi’nde 10 yataklı Palyatif Bakım Merkezi’ni açacağız. Merkezde kronik hastalığı bulunan, uzun süreli yatış, yakın takip ve ilgi gerektiren hastalarımıza hizmet vereceğiz. Yine hastane bünyesinde oluşturulacak heyetle birlikte hastalarımız ilçe dışına çıkmadan Sağlık Heyet Raporlarını hastanemizden alabilecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.