enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6073
EURO
34,7559
ALTIN
2.515,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başhekim Saçkan’ı Tebrik Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başhekim Saçkan’ı Tebrik Etti
13.08.2017
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan Isparta Şehir Hastanelerini ziyaret etti. Ziyaret esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğam başarılı çalışmaları için  Başhekim Op Dr. Kadir Gökhan Saçkan ve ekibini tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başhekim Operatör Dr. Kadir Gökhan Saçkan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başhekim Operatör Dr. Kadir Gökhan Saçkan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yurt gezileri esnasında Isparta Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayalim dediği şehir hastanelerinden ilk ve en büyüğü olan Isparta Şehir Hastanesini ziyareti esnasında hastalarla da tek tek görüştü.

2012 – 2017 yılları arasında Denizli Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten ve sonrasında Isparta Şehir Hastanesi’nin Başhekimliği’nde görevlendirilen Denizlili operatör Doktor Kadir Gökhan Saçkan da ziyaret esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik etti.

Hastaların memnuniyetinden etkilenen ve memnun kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizlili Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan ve ekibini tebrik etti.

 

[toggle title=”Başhekim Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan Kimdir?” state=”close” ]Op. Dr. Kadir Gökhan SAÇKAN 10 /06/1973 tarihinde Denizli’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Denizli’de tamamladı. 1991 yılında tıp fakültesine başladı ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1997 yılında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından Uşak ilinde mecburi hizmetini tamamladı. Uşak ilinde, Azizler Sağlık Ocağında sorumlu hekim, Uşak Sivaslı İlçesi Merkez Sağlık Ocağında sorumlu hekim, Uşak Sivaslı Devlet Hastanesi acil servis sorumlu hekimi olarak çalıştı. 2001 yılında T.C. Sağlık Bakanlığı Uşak Sivaslı 50 yataklı Devlet Hastanesi kurucu ve ilk başhekimi olarak görev aldı.

2002 yılında Uşak İlinde İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptı. Bu görevde Uşak İlinde AMATEM kurulmuş olup, kuruluşunda ve tüm aşamalarında görev aldı. Askerliğini Tabip Asteğmen olarak 2002-2003 yılları arasında Ağrı ili, Patnos ilçesinde, 34. İç Güvenlik Tugayında yaptı. Kocatepe Üniversitesi Acil Tıp Anabilim Dalında, araştırma görevlisi doktor olarak 2004-2006 yılları arasında, acil tıp ve travmatoloji alanında çalıştı.

Pamukkale Üniversitesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalında 2006-2011 yılları arasında Kalp ve Damar Cerrahisi alanında uzmanlık eğitimini tamamladı. 2011 yılında Pamukkale Üniversitesinde Radyoloji AD’da rotasyonlarını başarıyla tamamlayarak girişimsel radyoloji alanında eğitim aldı.

2011-2012 yıllarında Denizli Devlet Hastanesinde, Kalp Merkezin de açık kalp cerrahisi alanında önemli ve başarılı operasyonlarda yer aldı.

2012 yılından itibaren Denizli Devlet Hastanesi kalp merkezinde ‘’ Stent for life’’ sisteminin kurucu ve koordinatörü olarak hem uzman hekim hem sağlık yöneticisi olarak görev aldı. 2013 yılından itibaren de 24 saat kesintisiz kardiyolojik aciller, kalp ve damar cerrahisi alanında tanı ve tedavi çalışmaları, özellikle açık kalp cerrahisi alanında önemli bir ivme kazandırarak Denizli ilinde önemli bir merkez haline geldi. Bu haliyle kalp merkezinde Denizli ve İlçeleri dışında, Manisa, Aydın, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak ve çevre illerden önemli ve hastalar tarafından tercih edilen bir merkez haline gelmiştir.

2012 yılında başladığı Beykent Üniversitesi Sağlık Kurumları Yöneticiliği alanında Yüksek Lisansını 2016 yılında tamamladı. 2012 yılında uzaktan eğitim programıyla İstanbul Marmara Üniversitesince programa alınan İstatistik eğitimini tamamladı ve Başarı Belgesini aldı. 2014 yılında Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği Yeterlilik Kurulunca önce bilim sınavını ve ardından sözlü sınavını başarıyla geçerek Yeterlilik Kurulu BOARD Sertifikasını aldı.

Türk Göğüs Kalp Damar Cerrahisi ve Acil Tıp Dergisi gibi dergilere, bilimsel hakem değerlendirici ve bilimsel makale yazarı olarak görev aldı. Bir çok bilimsel hakemli dergide yurt içi ve yurt dışı makale ve bildirileri yayınlanmış olup iyi derecede İngilizce bilmekte.

2016 yılında Sağlıkta Dönüşüm alanında çalışmalarda bulunmak üzere Afrika kıtasında Somali ve Mogadishu Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Eğitim Araştırma Hastanesinde çalışmalarda bulundu. Asya da Pakistan Pencap eyaletinde Muzafferagah Recep Tayyip Erdoğan Hastanesi, Multan Şehri ve Lahor İkbal Hastanesinde sağlıkta dönüşüm çerçevesinde çalışmalara katıldı. Balkanlarda, Arnavutluk’ta Tiran, İşkodra, Elbasan ziyaret proğramında ve Mother Terassa Tıp Fakültesi Hastanesi saha çalışmalarına katıldı ve Sağlık Bakanı Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ’ın başkanlığında, sağlıkta dönüşüm alanında çalışmalarda yer aldı. Sudan’ın Başkenti Kartum da İslam İşbirliği Teşkilatının düzenlediği, afet ve olağanüstü durumlarda Ülkenin Acil Sağlık Hizmetlerinin yürütülmesi ve kapasitesinin arttırılmasına yönelik sempozyum ve çalışmalara katıldı. Sudan Nyala Turk Eğitim Araştırma hastanesinde yurtdışı saha çalışmalarında bulundu.

2012-2017 yılları arasında 850 Yataklı Denizli Devlet Hastanesinde Yönetici / Başhekim olarak görev yaptı.

2017 yılında 800 Yataklı Isparta Şehir Hastanesine Yönetici/Başhekim olarak atandı. Halen bu görevi yürütmekte.[/toggle]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.