enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3025
EURO
35,1585
ALTIN
2.280,71
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Denizli Cerrahi Hastanesi, görevi başında öldürülen Dr. Ekrem Karakaya’yı andı

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, çalıştığı hastanede bir hasta yakını tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu öldürülen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya için anma töreni gerçekleştirdi.

Denizli Cerrahi Hastanesi, görevi başında öldürülen Dr. Ekrem Karakaya’yı andı
07.07.2022
A+
A-

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Konya Şehir Hastanesi’nde görevi başındayken hasta yakını tarafından öldürülen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Emre Karakaya için anma töreni düzenledi. Anma törenine tüm hastane yönetimi, doktorlar ve personeller katıldı.

İnsanların sağlığı için gece gündüz görevinin başında olan sağlıkçılara yönelik şiddet olaylarının son bulmasını dileyerek konuşmasına başlayan Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Şefik Tarlan “Bugün burada, Konya Şehir Hastanesi’nde uğradığı saldırı sonucunda hayatını kaybeden değerli meslektaşımız Dr. Ekrem Karakaya’yı anmak için bir araya geldik. Dün hiç hak etmediği bir şekilde şehit edilen değerli meslektaşımız Dr. Ekrem Karakaya’yı kaybetmenin derin üzüntü ve öfkesi içindeyiz. Yıllardan beri süregelen ve artık neredeyse bir adet haline getirilen sağlık personeline şiddet uygulama olgusu hak ettiği şekilde cezalandırılmadığı müddetçe bu ve benzeri törenlerin süre geleceğinin endişesi içindeyiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.