enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3764
EURO
34,9749
ALTIN
2.325,67
BIST
9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Devir Teslim Töreni Yapıldı

Devir Teslim Töreni Yapıldı
20.11.2017
A+
A-

Sağlık Bakanlığı tarafından Denizli İl Sağlık Müdürü olarak atanan Uz. Dr. Berna Öztürk, İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Dr. Şükrü Arpacı’dan devraldı.

 Yaklaşık 3 yıldır Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten Uz. Dr. Berna Öztürk Sağlık Bakanlığı tarafından Denizli İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirildi. Müdürlükteki görev değişimi için bir tören düzenlendi. Törene İl Sağlık Müdür Yardımcıları, Hizmet Başkanları, Şube Müdürleri ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Personelle vedalaşarak görevini devreden Dr. Şükrü Arpacı Uz. Dr. Berna Öztürk’e başarı dileklerinde bulundu. İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk de Arpacı’ya vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti. İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk devir teslim töreni sonrasında İl Sağlık Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde personellerle tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Denizli’de Sağlık Çıtasını En Üste Taşıyacağız

Törende konuşan yeni İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk Denizli’nin sağlıkta ilklerin uygulandığı şehirlerden biri olduğuna değindi ve bundan sonra da Denizli’yi sağlıkta en üst çıtaya çıkarmak için var gücüyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Öztürk: “ Sağlık Bakanımızın dediği gibi sağlıkta dönüşüm tamamlandı, artık bundan sonra gelişim ve kalitenin artırılması dönemi başladı. Bu gelişimin devam etmesi ve kalitenin artırılmasında bize de Denizli İl Sağlık Müdürlüğü görevi verildi. Cumhurbaşkanımızın 2023 vizyonu ve hedefleri doğrultusunda bize verilen bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

Sağlıkta dönüşümle birlikte Denizli’nin sağlık alanında modern bir görünüme kavuştuğunun altını çizen Uz. Dr. Berna Öztürk; “Çameli’den Kale’ye, Çivril’den Buldan’a Denizli’nin en uzak ilçelerine, kasabalarına, köylerine kadar 7/24 sağlık hizmeti vatandaşlarımızın ayağına kadar gitti ve bundan sonra da gitmeye devam edecek. Hizmetin devamı için tüm ekip arkadaşlarımla var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.