enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5159
EURO
34,7433
ALTIN
2.497,05
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği’nde Görev Değişimi

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği’nde Görev Değişimi
18.07.2017
A+
A-

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde Tıbbi Hizmetler Başkanlığı’na Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, İdari Hizmetler Başkanlığı’na da Dr. Aytekin Polat getirildi.

2 Önemli Görev, 2 Yeni Atama

 Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde görev değişimi yaşandı. Yaklaşık 2,5 yıldır Tıbbi Hizmet Başkanlığı yapan Op. Dr. İbrahim Ekiz’in yerine Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Emreoğlu getirildi. Yine bir süredir boş olan İdari Hizmetler Başkanlığı’na da Tavas Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aytekin Polat getirildi. Polat, 13 yıldır Tavas’ta idarecilik yaparken bunun son 3 yılında da Başhekimlik görevini yürütmüştü.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşma yapan Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk Tıbbi ve İdari Hizmetler Başkanlığı’na atanan Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ve Dr. Aytekin Polat’a yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundu ve Tıbbi Hizmetler Başkanlığı görevini yürüttüğü sürece yaptığı hizmetlerden dolayı Op. Dr. İbrahim Ekiz’e teşekkür etti. Öztürk: “Her zaman söylediğim gibi Bakanlığımızın bize verdiği idarecilik görevleri asli görevlerimizin dışında belirli bir süre zarfında verilen görevlerdir. Tıbbi Hizmetler Başkanımız da 2,5 yıldır asli görevinin yanında bizimle birlikte Tıbbi Hizmetler Başkanlığı görevini yürüttü.  Ben buradan kendisine Genel Sekreterliğimize yapmış olduğu katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi sağlık sektörü devamlı gelişen ve kendini yenileyen bir sektör. Biz de Denizli Kamu Hastaneleri olarak bu gelişimi takip ederek ekimizle birlikte Denizli’yi sağlık sektöründe bir adım yukarıya taşımaya çalışıyoruz. Denizlili vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.