enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4963
EURO
34,7996
ALTIN
2.487,84
BIST
9.557,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

11 haftada 2 galibiyette kalan Yukatel Merkezefendi’de yönetimden teknik heyete güven oyu

11 haftada 2 galibiyette kalan Yukatel Merkezefendi’de yönetimden teknik heyete güven oyu
A+
A-

ING Basketbol Süper Ligi’nde istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen ve alt sıralara demir atan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te Asbaşkan Veli Tefenlili’den takıma ve teknik heyete güvenoyu geldi. Kurdukları takıma ve teknik heyete inançlarının tam olduğunu ifade eden Asbaşkan Tefenlili, “Şu ana kadar istediğimiz sonuçları elde edemedik. Ancak iyi bir takıma sahibiz. ING Basketbol Süper Ligi, Avrupa’nın en iyi 2-3 liginden biri olarak kabul ediliyor. Bizde yeni kurulan ve ilk kez Süper Lig’de mücadele eden bir takımız. Ligin geri kalan bölümünde inanıyorum ki, iyi sonuçlar gelecek ve Denizlililerin yüzünü güldüreceğiz” diye konuştu.

“SÜPER LİG’DE KALICI OLACAĞIZ”

ING Basketbol Süper Ligi’nde kalıcı olmayı hedeflediklerini belirten Tefenlili, “Kısa vadeli planlar yapmıyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana hep organizasyonunun altyapısını oluşturma adına önemli adımlar attık. Hem maddi hem de manevi olarak bugüne kadar kulüp imajına yakışır şekilde hareket ettik. Başarı sadece saha içinde değil, aynı zamanda saha dışında da elde ediliyor. Şu ana kadar istediğimiz sonuçları elde edemesek de toparlanma sürecine gireceğiz ve ligin gediklileri arasına uzun yıllar adımızı yazdıracağız” şeklinde konuştu.

“NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”

Taraftarlardan da sabır isteyen Tefenlili, “İlk kez Süper Lig’de oynuyoruz. Belli dezavantajları yaşıyoruz. Taraftarlarımız bize zor günlerimizde destek elimizden geleni yaparak, onlara ve Denizli’ye layık adından söz ettiren bir takımın ortaya çıkması için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.