enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5692
EURO
34,8277
ALTIN
2.495,27
BIST
9.625,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

6. Futbol Şenliği Tüm Hızıyla Devam Ediyor

6. Futbol Şenliği Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in büyük önem verdiği ve gelenekselleşen futbol şöleninde heyecan devam ediyor. “Pamukkale’de 6. Futbol Şöleni Sonbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda 3. Tur maçları tamamlandı. Tur atlayan 5 takım belirlenirken, Kaplanlarspor fikstür gereği final grubuna kalmayı garantiledi.

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen etkinliklerden olan futbol şöleni devam ediyor. “Pamukkale’de 6. Futbol Şöleni Sonbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası”na 31 mahalleden 40 takım katılmıştı. İlk turda rakiplerini eleyen 20 takım ikinci turda mücadele etti. Bu turda da eleme usulü oynanan maçlar sonunda tur atlayan 10 takım yarıfinale çıkmak için sahaya çıktı. Kale sahasında oynana ilk maçta Develispor ile Akköy Çerkezspor takımları mücadele etti. Büyük çekişmeye sahne olan maçı Çerkez mahallesi temsilcisi 9-5 kazanarak adını yarıfinale yazdırdı. Günün ikinci maçında ise PAÜ Karahayıt takımı Kurtlucaspor’u 10-2 yenmeyi bildi. Akhan sahasında 3 maç oynandı. İlk maçta Kayıhan temsilcisi Akşarspor ile mücadele eden Goncalı mahallesi temsilcisi Yıldızlar Karması takımı rakibini 8-7 yenerek tur atlayan takım oldu. Cumhuriyet Yıldızspor günün ikinci maçında karşılaştığı rakibi Pamukkale temsilcisi Yıkım Ekibi’ni 9-2 yenerken, günün son maçında ise 2 Hacıkaplanlar mahallesi takımı karşılaştı. Kaplanlar Yıldızlarspor’u 12-3 yenen Kaplanlarspor adını fikstür gereği yarı finale yükselirken, bu tur da maç oynamadan final grubuna kalmayı garantiledi.

Yarıfinal maçları 30 Ekim’de

“Pamukkale’de 6. Futbol Şöleni Sonbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yarı final müsabakalarında eşleşmelerde belli oldu. Buna göre Akköy Çerkezspor ile PAÜ Karahayıt eşleşirken, Goncalı temsilcisi Yıldızlar Karması ile Cumhuriyet Yıldız takımları rakip oldu. 30 Ekim’de oynanacak olan yarıfinal maçlarına Deliktaş’taki halı sahada oynanacak. Saat 19.00’da Yıldızlar Karması – Cumhuriyet Yıldızspor, saat 20.00’de de Akköy Çerkezspor- PAÜ Karahayıt karşılaşacak. Bu maçları kazanan takımlar final grubuna kalma hakkını elde edecek. Final grubu ise tek devreli lig usulüne göre oynanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.